Разсъждения за кармата

(71, ‘, ‘Здравей, {subtag:name|part:first|ucfirst},

Първо, честита Коледа! Пожелавам на теб и семейството ти здраве, любов и светлина по Пътя. Да преболедуваш от ковид без усложнения. Да не те е страх (ако много те е страх, обади се веднага, ще ти дам цветя на Бах, ще ти мине на часа). И също да се отменят тези тъпи ограничения, наложени ни уж за наше добро. Все пак, квадратът на Сатурн с Уран отминава и не ми се вярва да ги търпим повече.

Когато учех в Немската гимназия, имах един съученик и приятел, Наско, много интелигентно момче, с който играехме в едно клубче наблизо на флипери. Той също е зодия Дева като мен, но с много планети в Дева. От него е лафът “Моят асцендент не е в Лъв, а на 7 градуса и 28 минути и 34 секунди в Лъв”.

Като се запалих по астрология, започнахме с него да си говорим на тази тема и даже след време го помолих да ми помогне да преведем от немски материали по астрология. Той също се запали и стана много добър астролог, но по здравословни причини не толкова активен външно. Написа великолепни езотерични стихове.

Предлагам ти неговата статия “Разсъждения за кармата”. Струва си да се знае.

Ако темата ти е интересна, купи си книгата “Пътят на Карма”.

Съшо не е лоша идея да ми се обадиш да ти видя хороскопа за новата 2022 година. Как мислиш да я изживееш? Какви задачи да решиш? В каква посока да тръгнеш? Къде да насочиш усилията си така, че да имаш максимални резултати? За какво да внимаваш? Добре ли е да планираш деца? Ето само някои от въпросите, които със сигурност вълнуват и теб, и повечето хора. Можем да потърсим отговори заедно.

Желая ти весели празници!

д-р Петър Найденов
тел. 0888 540442 (пиши ми на Вайбър, ако не вдигам)

{unsubscribe}Отписване{/unsubscribe}’, ”, 1, 1640681416, 1640681409, ”, ”, ”, ”, ‘news’, 1, 153, ”, NULL, 1, 0, ‘ZUImmcVw’, NULL, ‘a:3:{s:6:\”action\”;s:4:\”none\”;s:13:\”actionbtntext\”;s:0:\”\”;s:9:\”actionurl\”;s:0:\”\”;}’, 153, ”, ”, ‘a:0:{}’, ”, NULL, NULL, ”, NULL, ”, 1640681409, 153);