Презентации, срещи, уебинари и обучения

Презентации и обучения

Презентации и обучения онлайн

Уебинар се нарича среща по интернет, в която могат да участват много хора. Всеки вижда и чува водещия лектор, както и може да задава въпроси и да коментира случващото се. Може да се прожектират едновременно на всички монитори на участниците видео, презентации, изображения и т.н.

От септември 2013 имате възможност да се включвате в нашите уебинари. На всеки уебинар могат да се свързват до 100 компютъра едновременно. Разбира се, пред всеки компютърен екран могат да се съберат толкова души, колкото искат.

Например, ако поканите 3-4 души у дома за презентация, може да се направи едноврменно презентация на 300-400 души, и то в домашни условия. При това някои групи могат да са във Варна, други в Скопие, трети в Будапеща, Ню Йорк и т.н.

Иконката показва дали в момента тече уебинар или не:  Можете да влезете в залата като кликнете иконката.

Можете да влезете в залата за уебинари и оттук.

 

За да участвате във уебинар, трябва да си изберете потребителско име. Ако сте поканили вкъщи шестима приятели, които също ще присъстват на уебинара, напишете своето име и фамилията си и след него в скоби броя на гостите ви – например Иван Петров (6). Ако сте сами, напишете само своето име и своята фамилия.

За да участвате пълноценно във уебинарите, трябва да имате връзка с интернет, както и работещи микофон и тонколони, а ако сте сами, може и просто на слушалки.

Предлагаме няколко вида уебинари:

1. Как в удобно за вас време да печелите от 500 до 5000 лв./месец с АкваСорс – без да напускате работа, без да влагате много пари и без никакъв риск – за хора, които са поканени от някой дистрибутор от мрежата ни.
Тези уебинари се провеждат всяка седмица в понеделник и сряда от 18.30 до 19.30 ч. Добре е да влезете в залата десетина минути по-рано, защото щом се включат 100 компютъра, никой друг е може да влезе.

2. Как да подобрите здравето си с продуктите на АкваСорс – с възможност за получаване на отговори на конкретни ваши въпроси, които можете а задавате в хода на уебинара – за всички желаещи потнциални клиенти на АкваСорс, които още не са наясно кои продукти са най-подходящи за тях и/или имат здравословни проблеми за решаване..
Този уебинар се провежда всяка седмица във вторник и червъртък от 18.30 до 20.00 ч. На него можете да получите компетентна консултация от опитни специалисти, които отлично познават продуктите.

3. Как е правилно да развивате своя бизнес с АкваСорс, за да постигнете бързо ниво Директор и да почнете да печелите по 500-1000 лв./месец – само за дистрибутори от мрежа Анхира.
Този уебинар се провежда всяка събота от 10 до 12 ч. от Директори 3*, които добре владеят системата за успех в бизнеса.

Холистичен център “Анхира” – София, кв. Дианабад
бл. 11, вх. 1 ап. 1, тел. 0884 07 09 11 и 0888 54 04 42.

Стремите се към по-добро здраве, по-високи доходи и повече свободно време? Заповядайте при нас – ще си прекарате добре и ще научите нещо! Срещите са посветени на най-важните теми в живота: здраве и дълголетие, духовно и физическо усъвършенстване, финансова грамотност, свобода и успех чрез собствен бизнес…

Всеки вторник от 18 ч. (само за членове на мрежа “Анхира”):
Обучение “Как да изградим печеливш бизнес с АкваСорс”

 • Система за успех и изграждане на бизнес
 • нагласа, умения, действия: овладяване на “триъгълника на успеха”
 • как да уредим среща с всеки – 100%, гарантирано, всеки път
 • едноминутна презентация, на която никой не може да устои
 • Интернет възможности и глобални перспективи за успех.

Всеки четвъртък от 18 ч. (за всички желаещи):
Бизнес инфо среща “АкваСорс – здраве и богатство”

 • Ползи от супер-храните и другите продукти на АкваСорс
 • Здраве, жизненост и дълголетие без лекарства.
 • Грип?… Настинки?… – Не, благодаря!
 • Възможности за доходи чрез мрежов маркетинг.
 • Достъпна безрискова система за повишаване на доходите, която ще ви хареса!
 • Как да печелим още 300 лв./месец без да се молим на шефа си за повишение.
 • Финансова грамотност: какво трябва да знаем за парите, за да живеем добре.

​Само за срещите в четвъртък: Ако дойдете преди 18 ч. и доведете човек, който не е идвал преди това на такава среща, обадете се на организаторите! Ще получите награда – 5 капсули Зелена Енергия!

За будни и търсещи хора от цяла България

Мечтаете за успешен бизнес, искате да узнаете как да го изградите? Съберете поне 10 желаещи да се информират за ползите от продуктите АкваСорс и възможностите, които предлагаме, и ни поканете при вас! Обадете ни се поне две седмици предварително, за да се уговорим за условията!