Кутийката на колежката

С продуктите на АкваСорс ме запозна д-р Роза Митрева, с която се познавахме от студентските години. Познавах я като сериозен и добронамерен човек и не можех да не й повярвам, когато по Коледа ми подари малка кутийка с червена ароматна прах. Каза ми, че това е най-хубавият подарък, който може да ми направи. Не се бяхме виждали повече от 20 години, а тя изглеждаше перфектно – тайната й била в подобни неща, които употребявала с години. Просто не можех да повярвам на очите си!

Кутийката ми влезе в действие още на следващия ден след празничната вечер. Беше неделя и реших да си поспя, но още в ранни зори телефонът ми зазвъня настойчиво и ме събуди. Обади се мой приятел да прегледам детето му. Сигурно ви се е случвало в подобни моменти да не ви се става изобщо от леглото, главата ви да ви тежи като олово, а краката ви да не искат да ви слушат. Но нямаше как – трябваше да ставам веднага.

Тогава се сетих за кутийката на колежката, която правела чудеса. Отворих я и сложих 2 лъжички от ароматната прах под езика си. След 10 мин. докато се обличах и правех тоалета си, изведнъж се почувствах бодър, свеж и работоспособен. Нямаше и помен от изтощението и отпадналостта, с които се събудих.

Всъщност обяснението е много просто – под езика резорбцията е много бърза; не случайно сублингвалният път се нарича още „царски път на резорбция” тъй като веществата веднага попадат в кръвообращението и започват действието си почти мигновено. Затова и така е наречена – мигновена храна Клетъчна енергия.

Отидох в дома на приятеля си и въодушевен му разказах за Клетъчната енергия. Впоследствие реших да опитам всички продукти на Аква сорс, и всеки път бях във възторг от ефекта им. Изводът ми като лекар е, че тези продукти имат определено важно място в съзнателния здравословен начин на живот на съвременните хора, особено в големите градове, където натоварването и психически и физически е до предел, а понякога и повече.

Особено това важи за колегите ми лекари, които просто понякога не издържат и буквално се убиват от работа. Много от тях са с хипертония, исхемична болест на сърцето, някои прекараха инсулти и инфаркти, а други (мои връстници) вече не са на този свят. Излиза, че независимо от това, че те спасяваха всеки ден животите на другите, не можаха да опазят самите себе си…

Затова искам да се обърна към всички здраво работещи и мислещи хора, които ценят здравето си, в това число и към моите колеги-лекари. Здравето ни не е гарантирано, а трябва да се поддържа всеки ден, особено след 35-40 годишна възраст. Лекарствата не винаги са най-правилното решение когато организмът не е толкова увреден и може да се справи сам, ако му помогнем с природни средства.

Продуктите на АкваСорс са именно такива средства, които помагат ежедневно на много хора! Струва си да ги ползваме редовно, защото повишават качеството на живота ни, придобиваме повече сили и психическа устойчивост, имунната ни система укрепва. В крайна сметка боледуваме по-рядко и по-леко, работим по-ефективно и за по-малко време свършваме повече работа. Така ни остава и повече време за отдих и развлечения.

Д-р Стефан Йосков