Зелена Енергия

Това е висококачествена универсална клетъчна храна, синергична комбинация от AFA, спирулина и екологично чиста люцерна (по 100 мг от трите съставки в капсула).

Тъй като водораслите AFA и спирулина вече бяха подробно разгледани в съответните глави, тук ще се спрем по-подробно на люцерната, действието на която все още не се познава добре.

Арабите са нарекли люцерната алфалфа, което ще рече “Баща на всичките храни”. Корените на това растение проникват в земята до дълбочина 20-30 метра и черпят сили от земните недра. То е признато открай време като най-питателната растителна храна. Шампион между растенията е по съдържание на минерали, протеини и хлорофил (отстъпва само на микроводораслите).

В народната медицина и в хомеопатията люцерната се употребява като тоник. Тя стимулира храносмилането и апетита, помага за увеличаване на телесното тегло, усилва жизнеността, повишава издръжливостта на тялото и ума, подобрява настроението и самочувствието. Помага за регулиране на холестерола и подхранва черния дроб, бъбреците, половите жлези и мускулите.

Особено се препоръчва при недохранени, неврастенични, нервни и болнави хора, склонни към измършавяване, с лошо храносмилане и безсъние. Помага за спокоен и освежителен сън. Успокоява раздразнения пикочен мехур при простатна хипертрофия. Има благотворно действие при ревматични оплаквания.

Люцерната повишава количеството и качеството на млякото при майки-кърмачки, особено когато то не достига. При бременните жени подобрява усвояването на храната и изхранването на плода.

Съчетаването на люцерната с водораслите, които са известни като най-добрата храна за ума (AFA) и за тялото (спирулина), дава много добър общ енергизиращ, тонизиращ, подхранващ и лечебен ефект.

Зелената енергия е особено подходяща за хора, които искат да подобрят жизнеността си и да регулират теглото си. С нея може и да се отслабне, и да се напълнее. Сама по себе си тя не води до напълняване – една капсула съдържа само 2 калории, но може да подобри усвояването на храната, което при по-заседнал начин на живот и по-обилно и неправилно хранене може да доведе до напълняване.

Най-добре е Зелена енергия винаги да се приема заедно с ЕМК и коластра. Тази комбинация може да се употребява неограничено дълго време. Ефектът й при всеки човек е отличен. Това е най-лесния и надежден начин да си набавяме нужните за правилната обмяна хранителни съставки.

Почти всички хора, които употребяват Зелена енергия, съобщават ясно изразен положителен ефект. Но дори и на пръв поглед да не забележите нищо, продължавайте да приемате тази високо хранителна комбинация, тъй като тя води до регенериране на организма на клетъчно нива и до подобряване на всички физиологични показатели.

Опитът показва изключително благотворен ефект при децата – те растат и се развиват по-добре, боледуват по-малко, имат повече енергия и изглеждат по-добре. Отлична идея е да се дава дори при тежко болни деца, защото се съчетава добре с лечението и подпомага организма да преодолее болестта. Като детски лекар с повече от 15 години стаж мога да заявя, че откакто препоръчвам ЗЕ, повечето ми пациенти се справят добре и без антибиотици.

При възрастни хора с намален имунитет и склонност към често боледуване също се постига много добро общо укрепване на организма чрез редовно приемане на ЗЕ, което е от съществено значение особено през зимата и по време на вирусни епидемии.

При настинки и вирусни инфекции е добре да се приема за 2-3 дни много повече ЗЕ – 6-10 капсули дневно, а в по-тежки случаи и да се комбинира с СоQ10 и Супер антиоксидант. Ефектът е просто поразителен и за мен като лекар необясним. Самият аз се отнасях скептично към свидетелствата на много мои познати, но се убедих от личен опит.

По принцип откакто ям водорасли, не боледувам, но все пак понякога ми се случва да настина – температура, разкършеност, болки в ставите и отпадналост. През деня взимам 3х5 капсули ЗЕ, един шейк, една капсула CoQ10 и един Супер антиоксидант, а ако настинката е по-сериозна взимам няколко пъти по 1-2 лъжички Слънчева енергия.

Първият път, когато опитах да се лекувам от настинка с водорасли, бях и любопитен, и малко скептичен, но преди всичко се чуваствах страшно зле. Не вечерях, само си изцедих някакъв сок, взех си гореща вана и после изгълтах 10 Зелени енергии и 1 капсула CoQ10. Какво бе учудването ми, когато на другата сутрин се събудих напълно здрав!

Препоръчвам настоятелно ЗЕ и EMK на всички бременни жени и кърмачки, които искат да запазят здравето си и да осигурят най-доброто за своите деца. Нито една жена през тези периоди от живота си не бива да остава без тези продукти. Подчертавам, че и Зелена Енергия, и ЕМК са гарантирано напълно безвредни и нетоксични, което е особено важно за бременните и децата.

Всъщност няма случай, при който да не препоръчвам Зелена енергия и Комплекс мастни киселини. Средната дневна доза за възрастни и деца над 7 години е 3х1 капсула ЗЕ и 3х7-10 капки ЕМК. Ако сте склонни към напълняване и имате повишен апетит – внимавайте с калориите и се движете повече! Това е по-скоро презастраховане – познавам хора, които са намалили килограми след приемане на ЗЕ. Обяснението е просто – качествено клетъчно хранене.

Обаче нека не забравяме, че говорим не за лекарство, а за храна, която е истински елексир за всеки човек и трябва да се приема от всички хора с цел профилактика и поддържане на добро здраве, самочувствие, постоянно висока жизненост, работоспособност и енергия.