Флексибилити: гъвкавост и подвижност

флексибилити

При всеки човек ставите ежедневно са подложени на сериозни натоварвания. С течение на времето това неминуемо води до износване – особено при хора с наднормено тегло, спортисти или упражняващи професии, които натоварват ставите (например седене пред компютър и продължителна работа с мишка и клавиатура, работа с различни инструменти, често заемане на принудителни пози и т.н.). Ако не се грижим както трябва за ставите си, след определено време те може да се износят или възпалят, да се намали гъвкавостта и подвижността им и така съществено да се влоши качеството на живота ни. Едва ли има хора след 40-50 годишна възраст, които да нямат повече или по-малко изразени ставни проблеми.

,

Много от нещата, които наричаме храни, са вредни за ставите, тъй като ги задръстват с токсини, влошават кръвоснабдяването им или водят до възпаление. Какво е решението? Най-важното е да снабдяваме ежедневно ставите си с определени хранителни добавки, които възстановяват хрущялната тъкан, предотвратяват и лекуват възпалението, подобряват кръвоснабдяването и ни помагат да бъдем гъвкави и подвижни. Но как да открим правилната формула? Вече е лесно – просто трябва да вземаме по няколко капсули Флексибилити – съвременното решение, предлагано от АкваСорс.

Флексибилити е продукт, специално създаден да решава ВСИЧКИТЕ ТРИ най-важни ставни проблема, а именно:

 1. предотвратяване или облекчаване на възпалението
 2. възстановяване и подхранване на ставния хрущял
 3. подобряване на гъвкавостта и подвижността

Новият продукт на АкваСорс Флексибилити е много ефективен при износване, травми, болки, скованост, остеоартрит, ревматоиден артрит и всякакви други проблеми със ставите. Това се дължи на комплексното, синергично действие на уникалната комбинация от проверени във времето природолечебни средства и клинично изпитани, патентовани съставки с доказана ефективност при ставни проблеми, които нямат аналог или алтернатива на пазара.

Възпаление:

Benolea™ (бенолеа) е специален патентован екстракт от маслинови листа, който подобрява кръвотока в ставите. Богат е на олеуропеин – мощен имуностимулант, ефективен срещу редица инфекции, в това число и гъбичкови. Освен за ставите, олеуропеинът е полезен и за сърцето, тъй като е природен антиоксидант, предпазващ от окисление добрия холестерол.

Opti-MSM® (опти-МСМ) е патентована форма на МСМ, която е получена по специална технология и е ефективна при повечето ставни възпаления и травми и помага за намаляване на болките и отоците. МСМ (метил сулфонил метан) е сяросъдържащо съединение, жизнено взжно за здравината на съединителната тъкан, сухожилията и ставните връзки.

Алое Вера се използва от векове за успокояване на възпаления и отоци и е известно с детоксикиращото си действие. Тук то е включено в много концентриран вид (200 пъти) за да подсили още повече действието на Opti-MSM и Benolea.

Възстановяване на хрущяла

Много важно условие за нашата гъвкавост и подвижност е доброто състояние на ставния хрущял, който служи като буфер, омекотяващ ударите между костите и улесняващ движението в ставите. Ставният хрущял е изграден от съединителна тъкан, богата на колаген, еластин, хиалуронова киселина и вода. Тези съставки са от критично значение за неговата здравина и еластичност. Затова в продукта Флексибилити се съдържат именно тези вещества, които осигуряват оптимално подхранване и възстановяване на хрущялната тъкан.

Chondractiv™ (Хондрактив) е патентована смес от колаген, хондроитин и хиалуронова киселина. Уникалното при този нов, високоефективен продукт е това, че той едновременно подхранва, обновява и възстановява ставния хрущял, предотвратява разрушаването му и възпалителните процеси и подобрява подвижността в ставите. Двойно слепи проби, контролирани с плацебо доказват, че редовната употреба на Хондрактив подобрява подвижността и намалява със 73% нуждата от нестероидни противовъзпалителни лекарства.

Екстрактът от хмел (концентриран 4пъти) съдържа изо-алфа-киселини и други съставки с противовъзпалително действие, които предотвратяват възпалението и подпомагат възстановяването на ставния хрущял.

Гъвкавост и подвижност

Всеки човек иска да бъде гъвкав и подвижен, но с времето това става все по-трудно. Натоварванията, травмите, възпаленията и възрастта се отразяват на всички ни. За да поддържаме ставите си, подходящите хранителни добавки са просто задължителни.

Regenasure® (Регенашуър) e единствената съществуваща вегетарианска форма на глюкозамин (като хидрохлорид). Съдържанието на глюкозамин в Регенашуър е значително по-високо (83%) в сравнение с обикновения глюкозамин сулфат (само 65%), добиван от черупки на морски мекотели. Освен това Регенашуър е по-чист продукт, защото не съдържа остатъци от тежки метали и други токсини, които се натрупват в морските обитатели, и може да се консумира от вегетарианци и хора, алергични на морски дарове.

Глюкозаминът е много важно вещество, което нормално се произвежда в тялото ни и участва в изграждането на ставните структури – хрущял, връзки, капсули и синовия (ставната течност). Той прави ставите едновременно по-здрави, по-сочни и по-гъвкави, тъй като отговаря за достатъчното водно съдържание на хрущяла. С възрастта способността ни да синтезираме глюкозамин намалява, ставите ни изсъхват, хрущялната тъкан изтънява и се износва. Това води до болки, възпаления, дегенерация и ограничена подвижност. Единственото решение е да се приемат хранителни добавки с глюкозамин,тъй като обикновените храни почти не го съдържат. А най-добрата форма на глюкозамин днес е Регенашуър.

Celadrin® (Целадрин) е патентован комплекс от естери на специално подбрани мастни киселини, които предотвратяват изхабяването на ставите. Целадрин намалява възпалението и болката без странични ефекти, укрепва ставните повърхности, подобрява качеството на ставната течност („смазката”, улесняваща триенето) и възстановява подвижността и гъвкавостта. Ефектът му е бърз и сигурен при всеки човек.

Синергия

Флексибилити на АкваСорс комбинира действието на пет патентовани ефективни съставки в един продукт като по този начин се получава синергия на съставките и по-бърз и траен ефект. Всички съставки на Флексибилити са клинично тествани и с доказана ефективност. Това прави Флексибилити най-добрия съществуващ на пазара препарат за комплексно решаване на всички ставни проблеми чрез едновременно повлияване на ВСИЧКИ най-важни механизми на увреждане на ставите. Ето защо Флексибилити е продукт, който със сигурност ви е нужен.

Според статистиката всеки трети човек страда от ставни заболявания през втората половина на живота си… Сега, когато разполагате с Флексибилити, можете да бъдете един от другите двама!

Употреба:

Флексибилити се приема като хранителна добавка по време на хранене. Обикновено са достатъчни 2 капсули дневно. При по-тежки случаи вземайте 2х2 капсули дневно. За максимален ефект може да се приемат най-много 3х2 капсули до отминаване на оплакванията, след което дозата се намалява според случая. Деца над 6 години и бременни жени могат да приемат по 1 капсула на ден.

Съдържание:

 • Регенашуър® (растителен глюкозамин хидрохлорид) – 460 mg
 • Хондрактив™ (колаген тип II – хондроитин) – 190 mg
 • ОптиМСМ® (МСМ) – 100 mg
 • Бенолеа™ (екстракт от маслинови листа) – 80 mg
 • Целадрин® – комплекс мононенаситени мастни киселини – 80 mg
 • Алое Вера 200:1 – 30 mg (еквивалент на 6 грама Алое Вера на прах)
 • Екстракт от хмел 4:1 – 30 mg
 • Хиалуронова киселина – 10 mg
 • Капсула: чист желатин.
 • Не съдържа консерванти, глутен, зърнени храни, жито,
  лактоза, добавена захар, изкуствени оцветители, мая.

Опаковката съдържа 60 капсули. Цена на дребно 78,60 лв. Можете да ползвате отстъпка, като се включите в АкваСорс.

ТРУ-ФИЛ капсули

Допълнително предимство на всички продукти на АкваСорс е технологията ТРУ-ФИЛ (True Fill), която гарантира, че в капсулата няма нищо друго, освен полезните съставки. АкваСорс използва само тру-фил капсули, за разлика от други фирми. Нерядка практика, използвана от много производители, е към капсулите или съдържанието им да се добавят вещества, които улесняват пълненето и поевтиняват производството, но не са полезни за здравето. В това отношение АкваСорс е едно от изключенията и не прави никакви компромиси, които биха могли да се отразят на качеството на продуктите.