ЛивърКленз

Важно за пролетта

Здравият черен дроб гарантира здравето на сърцето и добрата работа на целия организъм. Здравият черен дроб е от ключово значение за продължителността на живота.
Този така важен орган в човешкото тяло, изпълнява над 500 различни функции. Хилядите ензимни системи, които управляват дейността на тялото са създадени и се намират в черния дроб.
Задръствания и стагнация са много често срещани проблеми и симптоми на чернодробни заболявания и обикновено се появяват много преди функционалните тестове да показват завишени нива на ензими в кръвта.
Един здрав черен дроб помага в борбата с инфекциите; очиства кръвта; складира витамини и минерали; регулира хормоните и нивата на холестерола. Черният дроб подпомага храносмилането, обмяната на веществата, както и запазва енергията, когато имаме нужда от нея.
Вашето цялостното здраве и жизненост, до голяма степен, зависи от здравословното състояние на черния дроб. Важни органи няма да функционират добре, ако той не се справя нормално или е изложен на прекалено много натоварвания.

Една от най-невероятните способности на здравия черен дроб е способността да се възстанови или регенерира, когато е повреден!

Какво би причинило вреди на вашия черен дроб и би довело до застой и претоварване?

• Консумирането на вредни храни и неправилното хранене
• Консумирането на храни с добавки, оцветители и консерванти
• Излагането на пестициди, химикали и замърсяване
• Пушачи или хора, които са били изложени на тютюнев дим редовно
• Безразборен прием на лекарства
• Злоупотреба с алкохол
• Употребата на лекарства, упойки или наркотици
• Стрес, гняв, потискане на емоциите и тревожност

Това познато ли ви е? Колко от тези фактори присъстват в живота ви и давате ли си сметка какъв ще бъде резултатът след 10 или 20 години за вашия организъм?

Тези фактори присъстват и в моя живот, не мога да ги избегна….но мога да се грижа редовно за здравето на черния ми дроб, защото отговорността за здравето ми е изцяло моя. В АкваСорс има прекрасен продукт – ЛивърКленз – който е създаден за поддържане функциите на черния дроб и подпомагане естествените процеси на организма за очистване на натрупаните в него отпадни вещества. Както всички продукти, ЛивърКленз е изцяло натурален, което гарантира положителното му приемане от всеки организъм.

В съдържанието му присъстват :
Млечен трън (80% силимарин екстракт) – билка, която стимулира изхвърлянето на натрупаните в черния дроб
отпадни вещества
L-глутатион – изключително важен за вътрешната антиоксидантна система на тялото, която се бори със стрес, умора, болести и остаряване
N-ацетил цистеин – подпомага предпазването от окисляване и свързване на тежките метали, особено на живака,
както и ефективното отстраняване на тези отрови
Селен – основен чистач на тежките метали и различни други токсини. Липсата на селен води до дегенеративни и ракови заболявания, а недостигът му е масово явление, затова той трябва да се приема от всеки човек.
Йонни минерали – естествено добити от Голямото Солено езеро,Юта, САЩ, осигуряващи широк спектър минерали и микроелементи.
AquaSource водорасли – висококачествени синьо-зелени водорасли, сушени на ниска температура, най-добрата суперхрана в света.

Настъпва пролет и според естествения цикъл на човешкия организъм сега е моментът да се погрижим за нашия черен дроб. С помощта на ЛивърКленз ще изчистите токсините от изминалата зима и изпълнени със сила ще посрещнете следващия зимен период. Така ще боледувате по-малко или изобщо няма да ви се случи.

Продукта ЛивърКленз може да поръчате оттук, а за да разгледате и други продукти, посете сайта на АкваСорс.