Суперхраните АкваСорс – жизнена сила за цялото семейство

Суперхраните АкваСорс –
жизнена сила за цялото семейство

Суперхраните АкваСорс – микроводорасли, коластра и есенциални мастни киселини – са най-добрите храни на нашата планета. Те са толкова близко до естествените, колкото позволяват най-щадящите съвременни технологии, действат синергично и са основа за по-добро здраве за всеки човек. Останалите продукти на АкваСорс допълват и подсилват действието на суперхраните, укрепвайки специфично различните органи и системи на тялото – нервна, имунна, ендокринна, дихателна, храносмилателна, сърдечно-съдова, полова, черен дроб, кръвотворене, кости, стави и т.н.

Всички продукти с тази марка могат да се ползват без консултация от лекар. Съставките им са гарантирано безвредни и с доказана ефективност. Хората, които ги консумират редовно, поддържат и увеличават жизнеността си така, че да постигат максимално ниво на здраве, енергия и качество на живот. Отличните резултати могат да се обяснят чрез съвременните идеи в холистичната медицина и квантовата физика.

Според Иля Пригожин (лауреат на Нобелова награда) всяка отворена жива система се намира в динамично състояние на здраве, ред и хармония, наречено стеди стейт (steady state). Ако то се наруши (стрес, болест, травма), системата изпада в състояние на хаос. Този хаос достига до критична точка на разклон, наречена бифуркационна точка (БТ), след което системата преминава отново в стеди стейт или ново ниво на ред. Иманно в БТ се решава какъв ще бъде изходът на кризата. Ако жизнеността на организма се потисне, той преминава на по-ниско ниво на ред (здравето се влошава, остаряваме, болестта хронифицира, може да се стигне до фатален край). Ако жизнеността на организма се подкрепи, той преминава на по-високо ниво на ред (здравето се подобрява, подмладяваме се, болестта се излекува, прескачаме трапа).

Тази последователност ред – хаос – БТ – нов ред – нов хаос – нова БТ – нов ред и т.н. се повтаря през целия ни живот. Обикновено се раждаме сравнително здрави, но след това започват ваксинации, болести, лекарства, стресове, неправилно хранене и т.н. Много са факторите, потискащи жизнеността ни. Това не е толкова страшно по време на стеди стейт състояние. Но ако потискането се приложи в периода на хаос, когато сме близо до БТ, то може да се окаже фатално, защото ни смъква на по-долно ниво на здраве.

За съжаление, повечето алопатични лекарства действат на организма потискащо, дори и когато намаляват субективните оплаквания. За щастие, в повечето случаи съществуват методи за повишаване на жизнеността и възвръщане на доброто здраве. Един такъв метод е класическата хомеопатия, но само при условие, че се прилага от специалисти с голяма компетентност, лекарствата са качествени и се премахнат антидотиращите фактори. Затова този метод е сравнително трудно достъпен, а резултатите не винаги са такива, каквито биха могли да бъдат.

Други великолепни методи са природолечението, фитотерапията, лечебното хранене и пр. Но, уви, опитът сочи, че в повечето случаи пациентите не спазват схемите на лечение, тъй като са сложни и неудобни и изискват много време, усилия, воля и постоянство.

Предимството на суперхраните и другите продукти на АкваСорс е и в това, че са прости за употреба, винаги действат, приемат се без консултация на медицински специалист и могат да ни подкрепят в кое да е състояние на хаос (стрес, травма, болест) през целия ни живот. Така се увеличават шансовете ни да наберем енергия, която да ни изстреля на по-високо ниво на ред след преминаване на кризата. Когато приемаме продуктите АкваСорс, ние не само успешно преодоляваме кризата, но и достигаме по-добро здраве и качество на живот след нея. Затова е хубаво тези продукти да се ползват широко и да се препоръчват от всеки здравен работник.

Колкото по-ниско е нивото на здраве, толкова повече организмът се нуждае от подкрепа. Най-ефикасното и просто средство, много по-добро от витамините, са микроводораслите, коластрата, есенциалните мастни киселини, Коензим Q10, програмата Лесно начало с пробиотици и храносмилателни ензими, Суперантиоксидантът с пикногенол и гинко билоба, препаратът Флексибилити за гъвкави и подвижни стави, суперенергийната храна с покълващ ечемик, Хималайската кристална сол, съдържаща 84 минерала и другите продукти с марка АкваСорс.

На хората на физическия труд се препоръчва Зелена енергия, а на интелектуалците – водораслите АФА от езерото Кламат. Но защо именно микроводорасли с марката АкваСорс? Нека изброим основните предимства и ползи, които никъде другаде не са събрани на едно място така, както при водораслите АкваСорс:

1. Активирани слънчеви електрони, които предават енергия директно на нашата енергийна система. Получават се, когато фотоните на слънчевата светлина се сблъскват с хлорофила при фотосинтезата. Водораслите съдържат до 20 пъти повече хлорофил от растенията, затова са наречени „Материализирана слънчева енергия”.

2. Алкална реакция – много важно условие за добро здраве и профилактика на болестите, в това число и рака. Повечето храни, особено готвените, подкиселяват организма и така отварят вратата за болести и остаряване. Водораслите алкализират организма и затова го оздравяват.

3. Кръвотворен ефект – водораслите са много богати на желязо, вит. В12, протеини и хлорофил, затова обновяват и витализират кръвта. Наричат ги „Зелената кръв на Земята”. За разлика от кръвопреливането, водораслите не пренасят СПИН и хепатит. Винаги са за предпочитане при анемия. Има случаи, в които хемоглобинът се качва от 70 на 120 за 2-3 месеца.

4. Елексир за мозъка и нервите – богати са на невропептидни предшест веници (за по-лесно синтезиране на серотонин, допамин, фенилаланин и др.), подхранват мозъка, активират паметта, подобряват концентрацията и способността за учене, стимулират творческите заложби, повишават умствената трудоспособност – „Интелигентна храна за интелигентни хора”.

5. Активират имунната система и й помагат по-добре да се справя с бактериални и вирусни инфекции, ракови клетки, паразити и т.н. (доказано с клинични изпитания, проведени в Канада). Нямат странични действия за разлика от антибиотиците. „Имунитет на капсули”.

6. Детоксикация – богати са на алгинова киселина, която се свързва с тежките метали, радиоактивните вещества и други токсини, прави ги водоразтворими и организмът лесно ги изхвърля през бъбреците (затова се препоръчва да се пие повече чиста и мека вода).

7. Активират стволовите клетки при по-големи дози (над 5 гр./ден). Стволовите клетки могат да регенерират различни органи и системи, в това число жизненоважни (сърцето след инфаркт, мозъка след инсулт, бъбреците и др.), и да възстановят здравето и младостта.

8. Биогенна, жива храна – във водораслите АкваСорс ензимите са съхранени до най-висока степен поради това, че те се сушат при физиологична температура (за разлика от други предлагани на пазара, които по-скоро се „варят” при температура над 70-80оС).

9. Минерали и микроелементи – поради вулканичния район, в който растат, водораслите АкваСорс са много богати на редки и ценни минерали в органична (лесно усвоима, биодостъпна) форма. Те са много полезни за по-добро здраве и по-красиви кожа, коса и нокти.

10. Ценна генетична информация – водораслите се делят бързо – за един ден дават 10-20 поколения, при което „тестират” всевъзможни генетични комбинации. За сравнение, 20 поколения при човека отнемат 400 години. Затова от водораслите можем да приемем наготово гени, които може би ще ускорят нашата еволюция и еволюцията на децата ни…

11. Съвършена клетъчна храна за сила, здраве и красота, която удължава живота, подмладява клетките на тялото и ни предпазва от остаряване и болести на цивилизацията като хипертония, атеросклероза, инфаркт, инсулт, диабет, рак, алергии, Алцхаймер, МС и т.н. Предпазват от скрития клетъчен глад, който се проявява и като измършавяване, и като надебеляване, и затова са подходящи за привидно здрави, но натежали и отпуснати хора.

Водораслите АкваСорс чистят, енергизират и хранят и са изключително полезни за:

* всички, които искат да имат повече енергия, да са по-умни, по-здрави и по-активни
* хора, които работят много, изложени са на постоянен стрес, не си доспиват
* бременни жени (по-добро развитие на бебето, без да се изцежда организма)
* кърмачки – майката по-здрава и силна, млякото й е по-гъсто и хранително
* бебета, малки деца и подрастващи (тъй като са съвършена храната за този период)
* често боледуващи, тежко болни и възстановяващи се след болести и операции хора.

Скъпи приятели, предлагаме ви възможност да бъдете полезни за себе си и другите – профилактика, удължаване на живота, здравна просвета, взаимопомощ и приятелски отношения.

Продуктите Аквасорс носят сила, здраве и дълголетие, а разпространението им може да ви донесе значителни доходи – както заработени, така и резидуални, умножени и пасивни.

Добре дошли при нас! Ще ви учим и ще ви помагаме! Останалото зависи от вас…