Семинар по холистична медицина във Варна

(60, 142, ‘Семинар по холистична медицина във Варна’, ‘seminar-po-holistichna-meditzina-vav-varna’, ‘

23 и 24 юли 2022
Варна, център \”Хармония\”, ул. Студентска 1А, ет. 2
Събота от 10 до 17 ч. Неделя от 9 до 17 ч.
Водещ: д-р Петър Найденов
Такса за участие 140 лв.

Д-р Петър Найденов е опитен холистичен лекар и астролог с над 40-годишна практика. На този семинар за първи път в живота си той ще сподели и ще се опита да обясни своя начин на работа, който включва астрология, хомеопатия, хомеопатична детокс терапия, хомеопрофилактика, цветя на Бах, природолечение, суперхрани и добавки, тахион и др.

Записването за участие става предварително като се обадите на тел. 0878 198591 – Камелия Захариева и заплатите капаро 70 лв. Останалите 70 лв. се доплащат на място в деня на курса. За ваше удобство капарото може да платите по банка, в офис на EasyPay или с карта онлайн тук.

Ако не сте във Варна, можете да се включите в семинара чрез Zoom от цял свят. За тази цел заплатете с карта таксата (140 лв.) оттук, заявете участие при Камелия и оставете имейл или телефонен номер, на който да ви изпратим линк за събитието. Ако предпочитате да платите по банков път, кликнете на линка по-горе и после на табчето \”Банков превод\”.

Програма на семинара:

Събота

10:00 – 11:30: Холистичен подход към проблемите със здравето. Причини за болестите. Умствено, емоционално и физическо ниво. Духовно тяло и връзка с Първоизточника. Прераждане и карма. Четири типа хора според Учителя Дънов и неговите съвети за здравето. ПНЕИ-система.
12:00 – 13:30: Вибрационна и енергийна медицина. Астрология, планетни цикли и връзка със здравето, начина на живот и суперхраните. Цветя на Бах. Суперхрани и добавки. Тахион. Магии. Обсебвания.

14:30 – 15:15: Хомеопатия и алопатия. Лекуване и потискане. Жизнената сила. Законът на подобието. Законът на Херинг. Хомеопатичните лекарства. Конституция, слоеве, остри състояния. Снемане на хомеопатичен случай. Умствени, общи и частни симптоми. Тоталност на симптомите. Йерархия. Хомеопатичен триножник. Реперториум и Материя медика. Анализ и предписание.
15:30 – 17:00: Миазми и нозоди. Псора, псорин, сулфур. Туберкулоза, туберкулин, бацилин, авиар, други туберкулини. Сикоза, медорин, туя, кандида. Сифилис, сифилин, меркуриус. Рак, карцинозин. Други инфекции и нозоди.

Неделя

9:00 – 10:30: Хомеопатична детокс терапия. Най-чести детокс курсове: 4х4, 4х2 и др. Комбиниране на няколко вида детокс. Основни токсини – алопатични лекарства, ваксини, наркотици, битова химия, вибрации и др. Канабис индика.
11:00 – 12:30: ХДТ – продължение. Хомеопрофилактика. Тахион. Комбиниране на различни холистични методи.

13:30 – 14:30: Практическо упражнение. Снемане и анализ на случай.
14:50 – 16:30: Аптека Авита и сайт avita.bg – начин на ползване. Програма за сътрудничество. Холистичен консултант – възможна нова професия. Деонтология. Въпроси и отговори.

Целта на семинара е да представи възможностите на холистичния подход и ползата от приложението му, както и да предизвика интерес към овладяването на представение методи на по-дълбоко ниво чрез поредица от следващи семинари и уебинари, някои от които вече са достъпни онлайн. Така ще се положат основите на една нова професия – холистичен консултант, която ноже да бъде мого полезна за обществото и да осигурява добри доходи на тези, които я овладеят. Например, за онези директори от мрежата ни, които виждат себе си като бъдещи лечители.

За двата дни на семинара няма да има време за задълбочаване в разглежданите теми, но курсистите ще имат възможност да се запознаят с всички методи, използвани от д-р Найденов, и да добият цялостна представа от това, което е необходимо, за да ги овладеят. Вярвам, че този семинар е начаалото на едно много полезно обучение, след завършването на което у нас ще се създадат ценни специалисти.

Семинарът е подходящ както за хора без никакъв опит, така и за такива, които имат опит в един или повече от разглежданите методи. Ценността на холистичния подход е именно в съчетаването на най-подходящите методи.