Съхраняване на младостта и забавяне на остаряването

Младостта има поне два аспекта – биологичен и козметичен, или вътрешен и външен. Да бъдеш млад и да изглеждаш млад е нещо прекрасно. И докато за двадесетгодишните това не е проблем, с напредването на годините всеки човек започва да се замисля по въпроса. Най-късно на 30-35 години би трябвало да осъзнаем, че ако не направим нещо по въпроса, младостта започва да си отива!

Кожата е първият издайник на възрастта. Тя поема много удари, защото е изложена на всички влияния на околната среда. Ето защо всеки човек, който държи да изглежда млад, трябва да се грижи за кожата си. Тя се нуждае от чистота, но не само в смисъл на редовно къпане. Още по-важно е правилното хранене и предпазването й от пагубното въздействие на свободните радикали.

Свежестта и еластичността на кожата зависят от кръвоснабдяването и от качеството на колагена и еластина в нея. Тъй като те се увреждат от свободните радикали, редовната употреба на достатъчни количества Супер Антиоксидант може да се окаже един от най-печелившите ни ходове в борбата със старостта. Той подобрява и състоянието на съдовете и здравината на съединителната тъкан. Ефектът е по-добре изглеждаща кожа, с по-малко разширени вени, без сенки под очите, по-стегната и еластична.

Същото се отнася и за бюста на жената – антиоксидантите са един от малкото ефикасни начини за поддържането му по-стегнат. Естествено, важно е да се правят упражнения за гръдната мускулатура, но самите млечни жлези нямат мускулни влакна и тяхната стегнатост се определя изцяло от съединителната тъкан, която на свой ред се уврежда от свободните радикали.

Колкото до подхранването и енергизирането на организма, ако вие, драги читатели, сте се убедили от прочетеното дотук в качествата на водораслите като съвършена храна, не ми остава нищо друго, освен да ви предложа пълен курс на пречистване, ревитализиране и подмладяване. Започнете с Лесно начало, коластра и ЕМК, продължите с Lighten-up!, CoQ10/AFA/хром, Зелена енергия, коластра и Супер Антиоксидант.

Обаче, тук с най-голямо удоволствие искам да ви кажа, че имам добра новина – вие ще започнете с водораслите не защото сте болни, а защото сте млади, здрави, красиви и интелигентни и искате още дълго време да е така!

Представете си един свят, трептящ от сила, чистота, енергия и съвършенство, свят без болести и без умора, в който бръчките не са на мода, а енергията не свършва, тъй като по всяко време можем да се зареждаме направо от Природата! Достатъчно е да протегнем ръка към вълшебните, невероятни, изумителни суперхрани!

Ентусиазирани от идеята да ядете водорасли и коластра, внимавайте да не подценявате ЕМК! За кой ли път напомням, че без ЕМК не може да се поддържа нито здравето, нито младостта. Според мен всеки човек се нуждае ежедневно и от водорасли, и от коластра, и от ЕМК, независимо на колко е години. Дори и да се чувствате като Супермен или Мис Свят, по-добре е да включите тези прости чудеса в живота си – разликата скоро ще ви стане ясна и ще бъдете много, много доволни.