Беседи по астрология

Важно: За да получите информация за следващите дати на провеждане на астрологичните ни курсове, моля абонирайте се за нашия Астро-бюлетин (формата вдясно, ако разглеждате сайта от компютър, или под статията, ако гледате от смартфон). Така същевременно ще получите безплатно книгата на д-р Найденов “Ключови думи в астрологията”.

Беседите по астрология се провеждат вечер от 18 до 20 ч в делнични дни, в които има възможност (поради натоварения ни график) и се обявяват около седмица предварително по имейл и/или във Фейсбук. Те са еднакво интересни и за начинаещи, които искат да разширят и задълбочат знанията си, и за напреднали. Ако стане дискусия, още по-добре

Таксата за присъствие е 15 лв. и се заплаща на място. За наши курсисти таксата е 10 лв.

Ето някои от темите, които се разглеждат:

Рождена астрология
Задълбочено тълкуване на различни аспекти от рождени хороскопи на присъстващите или техни близки, изучаване на тънкости в астрологията, които не са включени в курса за начинаещи, въпроси и отговори на всякакви теми, свързани с астрологията.

Кармична астрология
Минали животи, уроци за научаване, лунни възли, кармични връзки, изчерпване на кармата, периоди на по-интензивно отработване на карма, области от живота, в които кармата се проявява.

“Горещ стол”
На него сяда желаещ астрологична консултация на живо и всички присъстващи се включват в тълкуването на неговия хороскоп. Посочват се силни и слаби страни, негативни модели, които е добре да бъдат осъзнати и трансформирани, както и подходящи начини да стане това.

Синастрия
Подробно тълкуване на взаимното влияние на партньорите в двойката. Asc, Dsc, MC и IC в синастрията. Планетите на единия партньор в домовете на другия. Вертекс. Интераспекти между Слънце, Луна, Меркурий, Венера, Марс и Юпитер.

Синастрия – продължениe
Кармични отношения. Подробно тълкуване на интераспектите между личните планети на единия партньор и Юпитер, Сатурн, Хирон, Уран, Нептун, Плутон на другия. Как да тълкуваме интераспектите между не-личните планети на партньорите.

Композит
Построяване на композит. Правила за тълкуване. Домовете. Планетите. Аспектите. Знаците. Вертекс.

Синастрия и композит – практически занятия
Практически упражнения. Въпроси и отговори. Разглеждане на примерно партньорство с помощта на преподавател – синастрия, композит, прогноза. Тълкуване на две партньорства на хора от курса от две групи курсисти (човекът, чието партньорство се тълкува, е в другата група). Оценка на тълкуването от хората, които реално участват в съответното партньорство и от преподавател.

Ректификация на хороскопа
Как да определим точния час на раждане (и съответно асцендента и домовете), използвайки здрав разум, интуиция, минали събития и специални (малко известни, но изключително полезни) астрологични техники.

Елективна астрология
Как да подберем подходящ момент за предстоящо важно събитие – сватба, започване на работа, купуване на жилище, сачеване, раждане на дете със секцио, смяна на местожителство, избор на местоживеене чрез астро-картография и пр.