Здраве

За нови пациенти

Благодаря ви за доверието! Благодаря на невидимия свят, че ми дава възможност да съм полезен на толкова хора! Признателен съм за възможността да ви служа, но тъй като в момента пиша поредната си книга, за известно време се налага да огранича приема на нови пациенти.

Продължавам да преглеждам деца – в лечението им съм най-добър и те винаги са с предимство.

Що се отнася до възрастни, по изключение приемам само такива, които наистина са готови да инвестират в здравето си и да следват препоръките ми. Възможно е да се наложи да изчакате известно време. Ако искате да се консултирате с мен възможно най-скоро, може да се възползвате от това предложение.

Моля хора, които не искат да приемат суперхрани и хранителни добавки, и които не са съгласни да им се прави хороскоп, да не ме търсят за лечение. Същото се отнася и за тези, които не се чувстват готови да споделят с мен лична информация за техни емоционални проблеми, семеен живот, интимни отношения и други теми, които според мен са важни за разбиране и решаване на техния случай.

д-р Петър Найденов

Адрес на холистичен център “Анхира”: гр. София, ж.к. Дианабад бл.11 вх.А ап.1 (вижте на картата)
(за да ви отворя, на домофонното табло въведете 01), тел./Viber +359 888 540 442
.

Ако идвате с кола, в навигацията Google Maps въведете “Холистичен център Анхира”, за да ви доведе където трябва. Имайте предвид, че ако въведете само “Анхира”, може да ви заведе в издателството, което е на друг адрес!

Холистичен център “Анхира” препоръчва лекарствата на хомеопатична аптека АВИТА.

Внимание! Информацията, съдържаща се в този сайт, не заменя професионалното медицинско мнение. Всякакво нейно използване е по усмотрението на посетителя. Създателите на този сайт не носят отговорност за действия или бездействия, породени от публикуваната в него информация.