Здраве

Здравни консултации с д-р Петър Найденов се провеждат на място в офиса ни, по Интернет или по телефона. Според случая се прилага класическа хомеопатия, хомеодетокс терапия или хомеопрофилактика. За по-добър ефект според нуждите се препоръчват суперхраните АкваСорс, хранителни добавки, цветя на Бах, дърпане на уши, квантова диагностика и др.

Моля предварително да си запазите час на тел./Viber +359 888 540442.

Адрес: гр. София, ж.к. Дианабад бл.11 вх.А ап.1 (вижте на картата)
(на домофонното табло се въвежда 01)

Ако за вас хомеопатията е непозната, препоръчвам ви да прегледата статиите в раздел „Хомеопатия”.

В някои случаи е добре да попълните и да изпратите по имейл този въпросник (обикновено не се налага при първа консултация).

Първата хомеопатична консултация трае 60-90 минути. Цената ѝ е 180 лв. Тя включва подробно снемане и анализ на случая, предписание на хомеопатични и ХДТ-лекарства, при нужда и цветя на Бах, обяснения за причините на заболяванията, съвети за начин на живот и суплементация с хранителни добавки и суперхрани. Може да се заплати по EasyPay или чрез банков превод (вижте по-долу).

Хомеопатичните проследявания са с различна цена според нужното време и сложността на случая. Стандартната им цена е 90 лв. за възрастни или 60 лв. за деца (ако не сме говорили за различна цена). Заплащат се след провеждането им.

Плащане чрез EasyPay: Получател Анхира ЕООД, КИН на получателя 9317855888.

Плащане чрез банков превод: Юробанк България АД, IBAN: BG84BPBI79401043834102, SWIFT: BPBIBGSF, бенефициент: Анхира ЕООД, основание: здравна консултация.

Връзка с д-р Петър Найденов: тел./Viber +359 888 540 442, Skype: peternay

Холистичен център „Анхира“ препоръчва лекарствата на хомеопатична аптека АВИТА.