Грип? Настинки? – НЕ, благодаря!

Настинки? Грип? – Не, благодаря!

Настъпи сезонът на настинките… През есента и зимата има по-малко слънце и витамини. Имунитетът ни спада. Вирусите точат зъби и доволно потриват ръце, като гледат как сами им водим рожбите си в детската градина или училището. В затворените помещения децата по цял ден си обменят всевъзможни микроби. А сополите не спират да текат…

У дома не пием лекарства, а…

Зелена Енергия: Имунитет на капсули
С нейна помощ по-лесно си изработваме антитела срещу микробите. Набавя 20 вида микроелементи, всички незаменими аминокиселини, витамини и други биологично активни вещества. Искате ли децата ви да не боледуват, да се хранят по-добре, да растат като гъбки и да палуват по цял ден? Давайте им Зелена енергия 1 до 3 капсули на ден профилактично, а при настинки 3 капсули наведнъж и след това по 1-2 капсули на всеки час, докато се преборят с микробите. Дори ако се наложи да вземете лекарства, Зелената енергия ще ви помогне да се оправите много по-бързо.

Есенциални мастни киселини: Здрави и устойчиви лигавици.
Лигавиците на дихателната и храносмилателна система са най-важната ни бариера срещу микробите. Не е все едно дали вирусите ще намерят пролуки в клетъчните стени, през които лесно да влязат, или ще ги посрещне непробиваема бариера! ЕМК влияят благоприятно и при възпалителни процеси и алергии. Освен това от ЕМК кожата и косата на вашето дете видимо стават по-здрави и по-хубави! Ако и Вие започнете да ги пиете, нищо чудно приятелите ви да питат какво правите за косата си, че изглежда толкова добре…

Коластра: Готови антитела срещу 20 вида микроби.
Унищожава причинителите на настинките, ако те са някои от тези 20 вида. Но даже и настинката да е свързана с други микроби, коластрата пак е полезна. Тя помага за възстановяване на лигавиците (заедно с ЕМК) и е добра защита срещу т.нар. условно патогенни микроби, които присъстват в организма, но обикновено не го разболяват. Когато сме нападнати от нови микроби, трябва да се фокусираме върху тях и така не ни остава енергия да контролираме останалите. Откъде да знаем кога на коли-бактериите или стафилококите няма да им хрумне да се развихрят? Затова и при най-малко съмнение, че някой в семейството ви е настинал, веднага давайте коластра! Най-добре я приемайте профилактично цяла зима (на празен стомах с много вода) по 1 капсула дневно за деца и по 2 капсули – за възрастни.

Слънчева енергия: Слънце на прах!
По състав прилича на Зелена енергия, но съдържа допълнително няколко вида ценни зеленчуци и билки. Незаменима при започващи настинки и други инфекции независимо от какви микроби се причиняват. Усвоява се мигновено – като се сложи под езика, само след броени секунди е вече в кръвта и подсилва имунната система.
А това означава много по-бързо справяне с болестите.

Описаните продукти подобряват вашето здраве като осигуряват пълноценна храна за клетките на тялото. Можете да си ги поръчате от своя консултант-дистрибутор на АкваСорс.

Ако все пак настинете, препоръчваме ви:
– увеличете приеманите количества два-три пъти
– хранете се предимно с плодове и зеленчуци
– пийте горещ билков чай с мед и лимон.
– при нужда потърсете лекарска помощ.

Имате въпроси? Обадете се, ще ви помогнем!

Тази информация не е предназначена за самолечение.