Курс астрология и партньорства; работа с програмата Astrolog 6.1

Здравей,

Какво ще кажеш за комбинацията море + астрология? На 22.07-23.07 те каним във Варна на курс по астрология на партньорствата!

Вижте събитието във Фейсбук!

А ето и програмата на курса.

Сутринта и вечерта са за плаж, останалата част от деня е за астрология, а през нощта се свободни да правите каквото и с когото искате…само преди това е добре да проверите дали си подхождате с този “специален” човек. Например как според синастрията си влияете един на друг и какво е онова ново, трето същество, което се образува когато двамата сте заедно (това може да се разбере от композитната карта).

Д-р Петър Найденов работи професионално с астрология от 1980г. Тълкувал е хиляди хороскопи и е обучил стотици начинаещи астролози. Използва астрологията ежедневно в своята работа като специалист по хомеопатия и хомеопатична детокс тереапия. Специално за този курс е изучил още няколко стотин страници на малко познатата у нас тема “композитни карти” и затова ще имате привилегията да бъдете едни от първите, които ще получат много по-задълбочена информация на тази изключително важна тема.

Заповядайте и поканете и приятели, които се интересуват от астрология!

А ако не можете или не ви се занимава да изучавате сами астрология, можете просто да се свържете с нас и да си запишете час за астрологична консултация. Всичко, което трябва да направите е да ни кажете данните си (година, дата и час на раждане) и данните на човека, който ви интересува. След това можете да ни се обадите на skype или да дойдете лично и ще ви кажем доколко сте съвместими и хармонични (или не), какви са перспективите на вашата връзка и струва ли си да инвестирате в отношения с този човек. Понякога отговорите са много ясни и категорични, а понякога са изпълнени с неяснота – както, впрочем. самият живот.

Едно от нещата, които учим на курсовете ни е как да работим с програмата Аstrolog 6.1. Някои студенти обаче, не успяват да разберат всичко от едно показване. Затова по молба на Валентина Макни започваме поредица от видеа, в които обясняваме как се работи с тази великолепна програма. Според нас това е най-добрата безплатна астрологична програма в света и е напълно достатъчна за повечето задачи, с които се среща професионалният астролог.

Ето линк към първото видео

Ползвате ли android – например на таблет или смартфон? Тогава ви препоръчваме една много приятна, безплатна астрологична програма – Aquarius2Go. Можете да я потърсите в GooglePlaystore. Когато нанасяте данните на нов хороскоп в нея, просто натискате new chart и до полето place of birth (място на раждане) натискате синьото бутонче place details. След което на новия екран натискате google maps (трябва да се свързани с интернет). Предимството на тази програма е, че можете да изберете всяка точка на земното кълбо и да я зададете като място на раждане, без да знаете географските координати. След като натиснете finish, името на града и координатите му излизат автоматично, а отдолу излиза и часовата зона. За по-бързо и лесно, когато не знаем координатите и часовата зона на мястото на раждането – например за хора родени в Китай, САЩ, Бразилия и т.н. – комбинираме двете програми. В Aquarius2Go виждаме координатите и часовата зона и ги въвеждаме в Astrolog. Ако сме някъде на кафе и нямаме компютър със себе си, използваме само Aquarius2Go. Но ако трябва да направим прогресия, транзити, слънчево връщане, астрокартграфия, синастрия, композит, средни точки и т.н., предпочитаме да работим с Astrolog 6.1.

Препоръчваме ви да отделите няколко часа и да разцъкате каквото можете и в двете програми.

Разбира се, съществуват и много други програми по астрология, свободни сте да експериментирате и с тях, но едва ли ще имате кой знае какви други ползи. Овладейте тези две и след това се концентрирайте на първо място върху задълбочаване на астрологичните си знания, а не толкова върху компютърните си умения.

Пожелаваме ви прекрасно лято! А ако още не сте обвързани, но си мислите, че сте срещнали своя специален човек, няма ли да е по-добре да го проверите астрологично – съвместими ли сте, носите ли си късмет един на друг, какво общо същество образувате и доколко то е щастливо или е и дали няма опасност някой на някого да разбие сърцето… Струва ли си да си правите планове за сериозна връзка или брак? Какви са шансовете ви да имате добри, хубави, здрави и умни деца с този човек? Ще бъдете ли щастливи заедно или ще си ходите по нервите, докато единият не умори другия? Мъдрият човек се старае да предвиди развоя на нещата преди да започне каквото и да било по-сериозно начинание.

Има едно изключение: ако ви е писано да имате дете точно с този човек, каквото и да правите ще останете заедно, докато това дете не дойде. След това постепенно ще разберете, че не сте един за друг и ще се разделите. Тук вече никаква астрология не може да помогне, защото това е част от вашата зряла карма и трябва да се случи. Най-често хората, които търсят съвет от астролог са преминали именно през такава ситуация и тогава астрологията може да им посочи най-добрият ход и да каже дали става дума за временни затруднения, които трябва да се изтърпят, или за връзка, която трябва да се прекрати. Според учителя Дънов “някои връзки ви се дават, за да ви проверят дали можете да се развързвате”.

Темата за партньорствата е любима наша тема и с удоволствие даваме консултации на всеки, който има нужда.

За връзка с нас:
0888540442 – д-р Петър Найденов

Екипът на Астро-център Анхира
www.astro.anhira.som