Как да ни намерите

Холистичен център “Анхира”, София, ж.к. Дианабад бл.11 вх.А ап.1

Създаден от д-р Петър Найденов през 1992 г. с цел разпространение на знания за света и човека, идеи и утвърждаване на холистичния подход към здравето и живота. Холистичен (гръцки), или интегрален (латински) на български език означава цялостен, а не фрагментиран.

Анхира е едно от свещените имена на планетата Земя. Корените на тази дума са в древни езици и означават любов и светлина. Това са ключови думи за нашата нагласа, а също синтез и живот за цялото. Всички хора, които в сърцето си споделят тази нагласа, са наши съмишленици и са добре дошли за съвместни начинания.

Дейността ни обхваща следните направления:

  • Класическа хомеопатия: обучение, супервизии, прегледи и консултации, хомеопатична литература.
  • Хомеопатична детокс терапия: нов и много перспективен метод за изчистване на енергийни наслоявания, следствие от прием на лекарства, ваксини, контакт с различни токсини, радиация, електромагнитни полета, наркотици и др.
  • Хомеопрофилактика: алтернатива на ваксините, която е също толкова ефективна, но без странични действия, и е особено подходяща за хора, които не могат или не искат да се ваксинират (например, имат противопоказания или са увредени от ваксини)
  • Нутриционистика: голям опит в изучаването и популяризирането на суперхрании и други здравословни продукти. Помогнали сме на десетки хиляди да подобрят здравето си с тези продукти. Опитайте и вие!
  • Мрежов маркетинг: ние сме лидери с богат опит в тази област. Работим с фирма АкваСорс – водещ разпространител на суперхрани и хранителни добавки на базата на водорасли, коластра и др. Помогнали сме на много хора да печелят значителни доходи в свободното си време с този бизнес. Можем да помогнем и на вас!
  • Лекове от цветя на Бах: сертифицирани специалисти, завършили пълен курс на обучение към център “Д-р Едуард Бах” – Великобритания, предлагат професионални консултации и качествено обучение.
  • Астрология: астрологични консултации и курсове по астрология за начинаещи и напреднали онлайн, на място и в страната. Опознайте себе си и другите! Ако искате да завършите такъв курс, това може да стане и във вашия град, ако се събере група от 15 души. Програма можете да получите от сайта Астроцентър Анхира.
  • Финансова грамотност: издаваме десетки книги от утвърдени авторитети като Робърт Кийосаки, създатели сме на клубове, в които се изучава финансова грамотност и се играят игрите “Потоци пари” 101 и 102. Вижте повече!
  • Издателска дейност: издателство “Анхира” е публикувало досега около 200 заглавия в общ тираж над 500 000 екземпляра. Предлагаме също така помощ на автори от България и чужбина, които искат да видят книгите си издадени, при изгодни за тях условия.