Включете се в АкваСорс!

общност за здраве, богатство, успех и свобода

Добре дошли в нашата общност от хора, за които здравето, мечтите, свободата, приятелството и изобилието са едни от най-важните неща в живота! Знаем, че всеки човек има уникални цели и амбиции. Ние сме тук, за да ви подкрепим и улесним вашия път към успеха. Затова сме се подготвили добре и вярваме, че предложението ни ще ви хареса!

Здраве:

Разбираме колко е важно да се чувствате добре всеки ден. Затова предлагаме избор от суперхрани и хранителни добавки, които могат да помогнат при различни проблеми. Ние вярваме във въздействието на правилното хранене върху нашето телесно и душевно благосъстояние. Всеки от нас има своя история и я споделя на срещите – така че сигурно ще можете да откриете решения за себе си и семейството си!

Финанси:

Не само искаме да се чувствате добре, но и да имате финансов комфорт. За тази цел сме разработили ясен план, който ще ви помогне да печелите. Без значение дали сте начинаещ или с опит, нашият план е създаден така, че да работи за всеки.

Обучение:

На нашите онлайн срещи и събития на живо ще се срещнете със стотици хора, които вече са постигнали успех – това са директорите в нашата мрежа. Те знаят как да водят, обучават и подкрепят. С правилното обучение и отдаденост, вие също можете да увеличите доходите си!

Система:

И накрая, нашата общност разчита на проверена система, която работи успешно години наред. Ние вече знаем какво се изисква за успех и искаме да споделим тази магия с вас.

Независимо от вашите цели или амбиции, ние вярваме, че с правилната подкрепа и инструменти, вие също можете да успеете. Заедно можем да постигнем нещо изключително!

Включвайки се в АкваСорс, имате право (но не сте длъжни):

  • Да купувате продукти с намаление – нещо като абонамент за здраве. Повечето хора, включени в АкваСорс, правят само това. Все пак, ако продуктите ви действат добре, не би ли било добре да споделите с познати – може да ги насочите към директорите от мрежата и така да им помогнете да решат и техни проблеми…
  • Също така да продавате продукти на клиенти от цял свят от свой онлайн магазин (получава се готов при включването) и да печелите от това.
  • Освен това да изграждате мрежа от клиенти и бизнес партньори във всички страни-членки на Европейския Съюз, както и в Обединеното кралство,  и да получавате неограничени доходи, представляващи процент от оборота на цялата мрежа, която сте изградили.

Обърнете внимание:
– купуването на продукти, брошури, каталози и пр. от АкваСорс е напълно доброволно
– никой не може да ви задължи да купувате или да продавате каквото и да било
– продаването на продукти става по цените за клиенти, определени от АкваСорс.

Включвате се в АкваСорс главно за да си купувате с отстъпка качествени продукти? Уверяваме ви, че можем да ви помогнем да изберете най-подходящи продукти за вас и близките ви – просто се свържете с нас.

Искате да повишите доходите си? Ще ви помогнем да започнете собствен мрежов бизнес – в удобно за вас време, без риск и без големи инвестиции. Възползвайте се от тази възможност! Обадете ни се веднага, за да обсъдим как да започнете и да ви насочим към специалния сайт за бизнес обучение!

Как да се включите?

Свържете се с човек от екипа ни – всички изброени тук хора са опитни директори, които с удоволствие ще ви помогнат да се включите, а след това ще ви обучават и подкрепят на всяка стъпка.

Добре дошли в нашата общност от хора, за които здравето, свободата, приятелството и изобилието са едни от най-важните неща в живота!