Съвършенството не е умение, а нагласа

Когато си оптимист е два пъти по-вероятно да имаш здраво сърце. Ново проучване показва, че когато гледаме позитивно на нещата, имаме „значително“ по-добри нива на кръвна захар и общ холестерол. Изследователи от Университета в Илинойс казват, че за най-големите оптимисти е два пъти по- вероятно да имат идеално сърдечносъдово здраве в сравнение песимистите. В допълнение към това, вероятността оптимистите да се наслаждават на добро общо здраве и благосъстояние, е до 76% по-голяма. Учените откриват тази зависимост когато ин тервюират над 5100 човека на възраст между 45 и 84 години. Тези хора са били оценени върху тяхното ментално състояние, нива на оптимизъм и физическо здраве, включително и диагнози като артрит, бъбречни и чернодробни болести. Изследователите заключват, че нашия ментален поглед върху нещата има значително влияние върху здравето и дълголетието ни.
Вярваме или не, нагласата е избор. Тя е функция от наши повтарящи се избори, които се превръщат в навик, а за добро или лошо навикът е нещо, което трудно се пречупва. Ето един отрезвяващ факт: нашия успех е 100% свързан с нагласата ни когато слушаме, комуникираме и изграждаме връзки с другите хора. Всичко, което правим или казваме, излиза навън или се оцветява от нашата нагласа. Повечето хора мислят, че нагласата им е свързана с тяхното настроение. Всъщност, тя няма нищо общо с това, което ни се случва. Тя е свързана с начина, по който реагираме или отговаряме на нещата, които ни се случват. Положителната нагласа идва от способността ни да преработим мислите си по позитивен начин, въпреки обстоятелствата. И това никога не е 100%. Поради това, независимо колко отдадени сме на желанието си да имаме положителна нагласа, все още ще имаме върхове и спадове, които са базирани на нашия мисловен процес и на уязвимостта ни спрямо другите. Всекидневните ни мисли и действия изграждат основата на нагласата ни, независимо дали е позитивна или негативна. Ако системно вършим малки неща с положителна нагласа, ще си изградим навик и ще открием, че това важи и за по-големи неща.
 (Източник: Health Behaviour and
Policy Review, January 2015; 2 (1): 62)
Неоспорим факт е, обаче, че има неща в нашия живот, които безпорно определят нагласа ни за света. Това дали ще сме позитивни и съответно здрави и успешни или ще сме негативни и винаги пътят ни ще е стръмен, труден и неприятен, е пряко свързан със здравето ни и клетъчното хранене. От много специалисти ще чуете израза : “Няма лош характер, има болни хора.” Когато човек е здрав, по естествен начин се променя мисленето му. Винаги е отзивчив и готов да помогне на другите. В главата му нахлуват идеи за бъдещето, започва да гради кариера с ентусиазъм и т.н. Когато всяка една клетка в нашето тяло е нахранена – всички системи включително нервна, двигателна, храносмилателна, отделителна и др. работят правилно, защото имат необходимия материал да извършват всичките си процеси. Така се чувстваме добре, радваме се на живота без да имаме особена причина за това и имаме енергия да правим точно това, за което сме мечтали.
Ако сте съгласни с мен, имам добра новина за вас! АкваСорс прави точно това. Помага на всеки да осъществи мечтите си и то по много лесен и естествен начин. Първо, чрез продуктите за клетъчно хранене, които ще изчистят тялото ви от токсини, ще оптимизират някои процеси и системи, ще захранят клетките ви и ще се чувствате добре. Сънят ви ще се подобри и ще се радвате на психическо и физическо здраве. Второ, след като сте светнали като светулка и имате нова визия за живота, ще осъзнаете, че АкваСорс предлага и бизнес план без инвестиция и риск, с който вече лесно можете да осъществите мечтите си. Ето така АкваСорс сбъдва желания като дава на хората най-важното – ЗДРАВЕ и то без лекарства, те няма да са ви нужни вече.
АкваСорс предлага програма “Лесно Начало” от четири продукта, идеално съчетани, така че да постигнете гореспоменатите резултати.
Може да научите повече оттук или се консултирайте с мен.
                                                       Успех!