АкваСорс ми даде свобода

С продуктите на АкваСорс се запознах преди година и половина. Доверих се на приятел, за да реша здравословен проблем, свързан с щитовидната ми жлеза. От позицията на времето мога да кажа, че тогава приемах водораслите (много егоистично) само аз, за да се убедя в ефекта. Приемах АФА, Течно злато и Антиоксидант само от месец, когато всичките ми колеги и приятели започнаха да отбелязват, че някак си съм „светнала”, косата ми блести, маникюрът ми е перфектен – с две думи изглеждам добре. А аз се чувствах повече от добре.

Усетих, че съм взела вярно решение и започнах да давам водорасли на децата и на съпруга си. Всички се повлияхме много добре от суперхраните, а по-малката ми дъщеря, която тази година ще навърши 4 г., не е пила антибиотици и почти не се е разболявала.

Щастлива съм, че след една година успях да стана Директор и то благодарение само на това, че помагам на всичките си приятели и роднини да са здрави. Наскоро напуснах дългогодишната си работа, защото вече се чувствам свободна да избирам. АкваСорс ми даде не само здраве, нови приятели и стабилни доходи, но и мой собствен път, истинска свобода и мечти.

Мария Иванова, Директор, Русе