Аудиозаписи

Как да постигнем и да поддържаме перфектно тегло:
Продуктите АкваСорс и здравословното отслабване.

За какво става дума:
– синдром Х, диабет тип 2, инсулинова чувствителност
– ролята на щитовидната жлеза и ролята на черния дроб
– гликемичен индекс, отрицателни калории, ускорители на метаболизма
– емоционално хранене, апетит, психосоматични аспекти на теглото
– хомеопатия и миазъм на сикозата
– ролята на физическите упражнения и йога
– лечебно гладуване, разделно хранене
– продукти на Аквасорс, подходящи за отслабване – без вреда за здравето!

Надявам се след като усвоим теорията, да преминем и към практика – аз вече започнах!

Линк за сваляне: отслабване
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Как да обучаваме мрежата си.
Умения за дистрибутори и директори

Лекцията е много важна, особено за всички директори, които искат да станат лидери!

Линк за сваляне: умения
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Том Биг Ал Шрайтер в София

За всички дистрибутори, които искат да подобрят резултатите си:
Как да направим така, че кандидатите ни да кажат “да” веднага!

Всички знаем какво разочарование е, когато хората не ни вярват. Това е вашият шанс да промените нещата завинаги. Как? Като усвоим магическите последователности от думи, които карат кандидатите незабавно да повярват. Научете как лесно да вкарвате в главите им нужната информация и да печелите доверието им чрез фрази, които влизат веднага в тази част от мозъка, която отговаря за вземането на решения. Тези фрази „продават” предварително това, за което говорите. Представете си какво би значело вашите кандидати да се съгласяват с вас, да кимат утвърдително с главите си, да се усмихват и да се отнасят тотално положително към вас и вашето послание. Научете тези магически фрази и ги пуснете веднага в употреба! Ще бъдете шокирани и изумени от новия свят, който ви очаква.

Ако искате пълния запис, който продължава около 60 минути и е изцяло на български език, обадете се на тел.0888 540442 – д-р Петър Найденов. Цената е 20 лв.

Семинар за лидери

Как да обучавате и мотивирате групите си така, че хората ви веднага да започнат да бележат успехи.

Ако искате пълния запис, който продължава около 60 минути и е изцяло на български език, обадете се на тел.0888 540442 – д-р Петър Найденов. Цената е 30 лв.

Ако сте участвали в семинарите на Том в София и пазите билетите си (или по друг начин можете да потвърдите участието си), цената на всеки семинар за вас е само 5 лв.

Моля уважавайте тези, които са положили труд и са взели участие в семинара на Биг Ал. По цял свят нормална практика е да се продават материали от семинарите, като хората, присъствали на тях, получават големи отстъпки, а останалите плащат разумна цена.

Аудиозаписи от беседи

Тук може да изслушате или да си свалите във формат .mp3 някои от беседите на д-р Найденов. Те са ообработени и може би им липсва оригиналната свежест и самобитност, но затова пък са по-кратки и без злишните неща.

Моля, препратете линк към тази страничка на приятелите си!

Приятно слушане! – д-р Петър Найденов

АкваСорс и здравето на семейството – беседа пред майки в Монтана

Последствията от радиацията. Петте механизма, по които продуктите на АкваСорс ни помагат да се предпазим от радиация. Клетъчно гладуване и клетъчно хранене Суперхрани, суплементи, деткосикация. Как да повишим интелигентността на децата си Хранителна верига и проблеми със здравето Детоксикация Антибиотиците – за или против Укрепване на имунитета Хранителните алергии и ролята на тънките черва Важността на коластрата за бебетата и децата Детски хомеопатични типове Ваксинации и миазми Хлорофил, суровоядство и биополе Поддържане на здравето на жените и мъжете Стрес, метаболитен синдром, инфаркт, инсулт, диабет Козметиката – един подценяван канцероген. Коя е алтернативата? Поддържане на здравето при стари хора. Жената като лечителка на семейството си.

——————————————————————————————————————-

Интервю на д-р Найденов за тв-предаването “Вечерно море” – Варна

Това е аудиозапис на тв-интервю – реших, че не е важно да ни гледате, а да ни слушате. Пък и като аудиофайл мога да го редактирам много по-добре. Темата е стрес и психосоматични болести, хомеопатия, зима без антибиотици.

——————————————————————————————————————-

Здраве за жената с продуктите на АкваСорс

Д-р Емилия Крилчева – акушер-гинеколог – споделя многогодишния си опит с жени от различни възрасти, на които е помагала с продуктите на АкваСорс. Бременност, раждане, преместруален синдром, менопауза, остеопороза и др.

——————————————————————————————————————-

Зима без антибиотици

Как с помощта на водораслите АкваСорс, Колактив-3, ЕМК и Бифидус да укрепим имунната система така, че да се справя по-лесно с вирусите и бактериите.