За майките

„Появата на едно дете е коренна промяна не само за майката, а като цяло за семейния психоклимат…

Още от първия ден на бременността у жената настъпват промени на всички нива – умствено, психо-емоционално и физическо..

Това може да причини много голям стрес..

Сценариите могат да бъдат най-различни – боледуване на детето, недоспиване и изнервяне, физическо и психическо изтощение, периоди в растежа, злополуки, неоправдани очаквания..

Майките допускат да попаднат в капана на безкрайните страхове и притеснения за детето си или се чувстват виновни, че не са на ниво.

Друго основно състояние при майките е „на ръба на лудостта“.“

Звучи ли ви познато? Попадали ли сте в такива ситуации? Всички те се причиняват от разбалансираните ни емоции.

Ако горните редове описват точно вашата ситуация, обадете ни се веднага! Ние, в холистичен център “Анхира”, сме специалисти в това да помагаме на хората да лекуват своите емоции с лекове от цветя на Бах, за да живеят спокойно и щастливо. Всички знаем как много проблеми при хората се получават “на нервна почва” (с други думи – от негативни емоции), не го до пускайте и вие!

А ако това не е точно вашата ситуация, а на някой ваш познат, помогнете му да се справи като го насочете към нас. Може просто да му препратите това писмо.

Защо точно ние? Ние сме специалисти – BFRPs, сертифицирани официално от Баховата асоциация в Англия, която ни дава правото, с помощта на лековете от цветя на Бах, да помагаме на хората да лекуват своите болести на емоционалното си тяло. В България сме само няколко човека!

Запазете си час при нас на тел 0888 540442.

Тук може да видите цялата статия и какво е разрешението на тези и още проблеми. А всичко останало за емоциите ни и тяхното основно значение за нашето добро здраве и живот, прочетете в книгата ни „В хармония с душата“.