Как да платите

Може да платите преварително или след консултацията.
Моля, първо си запазете час на тел. 0888 540442.

В повечето случаи можем да ви консултираме, без да идвате при нас. Например, живеете в друг град или в чужбина и не можете да дойдете, или в остър случай се нуждаете от спешна консултация по телефона, или искате проследяване в момент, когато не ви е удобно да идвате до офиса ни.

Имайте предвид, че консултациите по телефона не са толкова добър вариант, защото не можем да се виждаме и това ограничава възможностите за получаване на информация, която е важна за правилното разбиране на случая ви. По телефон се консултират най-вече спешни случаи.

За предпочитане е задочните консултации с предварително записване да стават в платформи, даващи възможност за видеовръзка и споделяне на екран, например, когато ви показваме астрологичната карта, как виляят в момента планетите, какви са връзките ви с хората, които ви интересуват и пр. За целта моля да си направите профил във Viber, Zoom или Google Meet.

Плащането на онлайн консултациите става по следните начини:

Плащане с карта онлайн: изберете вид консултация и сума оттук. Приемат се Visa и Mastercard.

Плащане чрез EasyPay: Отидете в най-близкия пункт на EasyPay и преведете съответната сума на:
получател: Анхира ЕООД, КИН на получателя: 9317855888

Ако сте в чужбина и искате да платите през PayPal, моля посетете този линк. В съответното поле впишете сумата в евро и платете с банкова карта или чрез своята сметка в PayPal. Удобно е за хора, които имат пари на сметка в PayPal.

 Бъдете здрави!