МЛМ Прогнозите на Биг Ал за 2011 г.!

МЛМ Прогнозите на Биг Ал за 2011 г.!

Прогноза # 1: И тази година се съобщава, че около 50% от всички лекари ще завършат в долната половина на своите класове. Допускането на тези тройкаджии в обществото трябва да повиши в голяма степен продажбите на хранителни добавки.

,

Прогноза # 2: Личната отговорност и работната етика ще намалеят. Много гратисчии просто ще хранят надежда за успех, и ще считат това за тотална ангажираност. Ще видите подобни реклами в “личните” колонки за реклама в цялата страна: „Мързелив безотговорен мъж търси жена с изградена МЛМ-група за брак и финансова подкрепа”.

Прогноза # 3: Най-зле продаванета нова книга за МЛМ на 2011 г. ще бъде “Как превърнах два милиона долара в един милион долара” от Мръсния Раздувач.

Прогноза # 4: Няма да видите следното заглавие в бюлетините на никоя компания: „Необразован, неопитен, немотивиран дистрибутор е №1 в компанията по включване на нови сътрудници и по продажби на продукти. Печели най-големия чек досега в мрежата ни”.

Прогноза # 5: Все повече и повече работници ще продължат да напускат работната сила и ще стартират собствен мрежов бизнес на непълно работно време. Защо? Те са отегчени или разочаровани от настоящите си работни места. Експерти изчисляват, че 40% от всички болнични се падат в петък и понеделник. Тази оценка потвърждава желанието на работниците да напуснат скучното си работно място.

Прогноза # 6: Нова стартираща МЛМ компания ще настоява, че ако не се присъедините към нея сега, утре ще бъде твърде късно. Но какво ще кажете на кандидатите в другиден? Този цикъл се повтаря няколко пъти на ден.

Прогноза # 7: Много неуспешни дистрибутори, които не разполагат с умения за изграждане на мрежа, погрешно ще се включат в още една фирма с надеждата, че присъединяването към фирма ще оправи липсата на умения. Този цикъл ще се повтаря от тези необучени дистрибутори през цялата година.

Прогноза # 8: Много неуспешни дистрибутори ще обвиняват своя спонсор, компанията им, техните цени и пазарната ситуация за своя неуспех. Те няма да разберат, че много от дистрибуторите в тяхната компания се радват на успех при същия набор от обстоятелства.

Прогноза # 9: Много неуспешни дистрибутори ще спрат да търсят нови кандидати и след това ще се оплакват, че не могат да намерят подходящи хора. Възобновяването на дейността, свързана с търсене на кандидати, никога не ще се случи с тях от само себе си.

Прогнози # 10: Кандидатите ще отказват да изграждат свой мрежов бизнес, докато все още ходят на работа. Те предпочитат да изчакат, докато не стане твърде късно, т.е. докато вече са ги уволнили от работа. Тези кандидати ще настояват, че трябва още като започват МЛМ дейността си да получават доходи, по-големи от заплатите им.

————————————————————-

За да запази положителния дух на обучението, спонсорът ни постави на масата един аквариум. Той ни информира, че за всеки отрицателен коментар, извършителят ще трябва да пуска по 1лев в аквариума.

Казах: “Това е глупава идея.”

————————————————————

Използвате древни техники – дали не остарявате?

Кога за последен път сте научили нещо ново, което да ви помогне в изграждането на вашия мрежов бизнес? Да речем, че сте стар професионалист. Вие сте били активни в МЛМ от 1990 г. насам, но все още използвате техники за 1990!

Дали светът не е преминал покрай вас? Дали не де мъчите напразно, като не се възползвате от нови техники?

Е, какво се е променило от 1990 г. насам? Да видим. През 1990 г.. . .

* DVD видео презентация? – Едва ли.

* Факсът бе най-съвременната технология.

* Нямаше страници в Интернет.

* Mp3 файловете бяха нещо нечувано.

* Email? Шегувате се. Спам все още означаваше месо със срока на годност на чакъл.

* Междуселищните телефонни разговори бяха все още скъпи.

* Изобретателите на Facebook и YouTube бяха все още в прогимназията.

* Повечето кандидати все още ви даваха 20-30 минути за представяне.

Да, нещата се променят, нали? Кога за последен път отделихте време да научите нови умения за търсене и спонсориране?

Ако все още използвате техники от 1990, вашата конкуренция може да краде най-перспективните ви кандидати, докато вие работите здраво, но с древни умения и остарели, неефективни техники. А всички знаем, че в мрежовия маркетинг, ако стоите на едно място, значи вървите назад.

————————————————– ———-

Казах на “безполезния спонсор”, че той е твърде мързеливи, за да мисли със собствения си мозък. Той отговори: “Какво означава това?”

Кога да напуснете работа?

Мрежовият маркетинг е едно чудесно допълнение към редовната заплата за повечето хора. Тъй като редовната заплата покрива основната част от разходите на домакинствата, допълнителните пари от МЛМ може да се използват за:

  • Ваканции
  • Добри автомобили
  • Фонд за образование
  • Инвестиране
  • Намаляване на дълга
  • Скъпи хобита
  • Ранно пенсиониране

Някои хора обаче искат техните доходи от мрежов маркетинг да заменят редовната им заплата и напускат работа твърде скоро. Ето какво говори опитът:
“Нищо магическо не се случва, когато напуснете работата си – освен, че доходите ви изчезват”
“Откакто напуснах работа, спя като бебе: на всеки три часа се будя и почвам да плача.”

Урокът от тези примери е: Дайте възможност на доходите от вашия мрежов бизнес да подобрят стандарта на живота ви.