Възможността АкваСорс: видео и текст

За да се информирате какво представлява възможността АкваСорс, моля изгледайте това кратко видео, а след това се запознайте с текста по-надолу и обмислете всичко на спокойствие. Включването ви в този бизнес не носи никакви рискове и може да ви донесе много ползи!

Всеки от нас иска да има достатъчно пари, за да живее добре. Парите не са всичко на този свят, но са много важни, защото улесняват живота ни. Как бихте се чувствали, ако доходите ви са по-големи от разходите, и ако парите идват при вас месец след месец, година след година цял живот, все повече и повече?

С бизнеса, който ви предлагаме, това е напълно възможно. Същността му е препоръчване на някои от нещата, които харесваме, на хората около нас. Повечето хора правят това всеки ден, и то безплатно, водени единствено от желанието да бъдат полезни. В следващите 15 минути ще ви покажем как можете да печелите толкова пари, колкото искате, като просто употребявате и препоръчвате продуктите за здраве и възможността АкваСорс.

Ще започнем оттам, че има два типа доходи: заработени и пасивни.

 • Заработените доходи са на принципа Работиш – печелиш, Не работиш – не печелиш. Ако разчитате само на такива доходи и загубите работата си, оставате само с разходи и проблеми.
 • Пасивните доходи са пари, които получаваме независимо дали работим или не – например, печалба от собствен бизнес.

Но изграждането на бизнес обикновено изисква да вложим много пари, да работим едва ли не денонощно и да притежаваме нужните умения и опит. Малко хора биха поели риск да напуснат сигурната си работа, за да започнат такъв бизнес.

Възможността АкваСорс, която ви предлагаме, няма тези недостатъци. Това е бизнес, достъпен за всички, който има много предимства. Може да се започне с по-малко от 100 лева, може да се развива от вкъщи в удобно за вас време, съвместим е с вашата работа и не носи никакъв риск. При изграждането получавате обучение и подкрепа, гарантиращи успеха ви. Просто следвате нашата изпитана система, която ще ви помогне да направите истинска машина за пари за вас и за хората, с които работите.

Има няколко задължителни условия за изграждане на печеливш бизнес:

 1. Достатъчно голям пазар. В това отношение АкваСорс е много привлекателна възможност, защото ни предлага да развиваме бизнес в целия ЕС.
 2. Уникални и качествени продукти за консумация. Тоест, хората да могат да си ги набавят само от вас и да са толкова доволни от резултатите, че всеки месец да си ги купуват отново и отново. Така ще имате постоянни доходи години наред, след като сте препоръчали продуктите. Ето, че АкваСорс отговаря и на това условие.
 3. Лост, екип и мрежа. Богатите изграждат и използват мрежа. Останалите си търсят работа. Не можем да изградим голям бизнес съвсем сами. За да постигнем повече трябва да прилагаме принципа на умножаването. Голямо предимство на възможността АкваСорс е, че дава възможност на всеки да изгради мрежа от хора, които ползват и разпространяват продуктите и да печели процент от оборота на цялата си мрежа. При това – без да влага много пари и без никакъв риск.
 4. Равни шансове за успех. Хората, които са включени в екипа ви, трябва да бъдат мотивирани да дават всичко от себе си. Само тогава ще имате истинско умножаване на усилията ви. Отново един голям плюс за възможността АкваСорс: всеки човек, който включите, може веднага да почне да изгражда своя мрежа и има неограничени възможности за успех и печалба от бизнеса си.
 5. Тенденциите на времето. Успешните хора винаги са на гребена на някоя важна икономическа тенденция. А сега тенденция номер едно в света е остаряването на бейби бум поколението – хората, родени от 1946 до 1964 година. И тъй като не се примиряват с този процес и желаят да си върнат младостта, те насочват вниманието и парите си към уелнес продукти.

Нещо повече – интерес към уелнеса проявяват не само бейби бумърите, но и техните деца. В резултат на това търсенето на здраве и уелнес продукти расте лавинообразно. Днес се консумират повече здравословни хранителни продукти, откогато и да било. Издават се все повече книги за здравето и ръководства за самопомощ. Все повече са здравните реклами и предавания.

И всичко това – заради бейби бумърите. Защото те наброяват 1 млрд души и контролират 65 % от всички пари. Сега на всеки 8 секунди някой от тях навършва 60 години и така ще бъде още 20 години за напред. А какво иска един човек на 60 години? Преди всичко по-добро здраве, по-дълъг живот и ако може да не остарява толкова скоро.

Ето защо най-голямата тенденция на новото хилядолетие бързо набира скорост. За нея се говори по телевизията, за нея се пишат книги, всички я обсъждат. Това е разбира се, индустрията на здравето, наричана още уелнес индустрия. В наши дни тази индустрия се очаква всеки момент да надхвърли един трилион долара! И точно както персоналните компютри бяха хит през 90-те години на миналия век, здравето, красотата и активното дълголетие са хитът на започващото хилядолетие.

Изграждането на вашия АкваСорс бизнес е лесно, защото търсенето на продуктите, които предлагаме расте. Все повече хора искат да изглеждат добре, да бъдат здрави, да забавят стареенето и да живеят по-дълго. Ето защо нашият бизнес, свързан със здравето и дълголетието може да ви донесе успех за цял живот, и даже да бъде оставен в наследство. Ние предлагаме не само бизнес, от който се печели, и не само свободата да разполагате с времето си, както прецените, а и нещо много повече – начин, да бъдете в по-добра форма, да живеете по-дълго и да се справяте с най-често срещаните причини за влошаване не здравето.

В наши дни поради изтощаването на почвите много от земеделските култури са непълноценни. При отглеждането им те се замърсяват с пестициди и хербициди, а в процеса на производството на храните много от полезните им съставки се унищожават. Околната среда е замърсена, а повечето хора са подложени на ежедневен стрес. Всичко това води до умора, болести и преждевременно остаряване. Как тогава да предпазим себе си и близките си?

Eстественото решение е да потърсим здраве чрез най-добрите природни храни. Това са така наречените суперхрани, които ни изпълват със жизненост, възстановяват нашата енергия, пречистват организма ни от различни токсини, повишават имунитета, защитават ни от болести, забавят остаряването и подобряват функциите на всички органи и системи.

Продуктите АкваСорс, които ползваме и предлагаме, са три типа:

 • Супер храни които хранят, чистят и регенерират целия организъм на клетъчно ниво
 • Хранителни добавки, които решават конкретни здравословни проблеми,
 • Натурална козметика, която регенерира и подмладява кожата.

Тези продукти са удобен, лесен и проверен начин да подобрим здравето си. Ползват се без лекарска консултация и са съвместими със всички видове лечения. Можете да получите подробна информация за тях от нашия сайт, както и от специалните ни книги, каталози и брошури.

Партньор в бизнеса ни е европейската холдингова компания AquaSource Algae Group, която се развива успешно от 1994 година. Тя разработва, произвежда, узаконява и доставя продуктите, поема счетоводната отчетност и всеки месец без изключение вече над 30 години изплаща комисионни на дистрибуторите си. Освен това, АкваСорс предлага допълнителни бонуси като автомобили, пътешествия, награди, промоции и други. Можете да развивате бизнеса си on-line, във всички страни от Европейския съюз и във Великобритания. Можете да продавате продукти по Интернет на клиенти от целия свят.

В основата на бизнеса, който ви предлагаме, е естествената човешка склонност да общуваме и споделяме. Повечето хора препоръчват и рекламират нещата, които харесват, само че не им се плаща за това. Правим го, защото е в природата ни. Можете да превърнете препоръчването на възможността АкваСорс в успешен бизнес. Просто ползвайте и препоръчвайте продуктите на АкваСорс, както и възможността да се печели от тяхното разпространение. Така ще привличате все повече хора, които ще ползват продукти и ще изграждате все по-голяма мрежа от бизнес партньори.

Това ще ви осигури няколко източника на доходи:

 1. Печелите от търговска отстъпка като намирате клиенти и ги насочвате към АкваСорс.
 2. Печелите процент от оборота на цялата си мрежа от клиенти и бизнес партньори, която постепенно се разраства. Колкото по-голяма е тази мрежа, толкова по-големи са оборотите и съответно – вашите печалби.
 3. Печелите автомобили, пътешествия и други награди за постигнати добри резултати. Забележете, че няма ограничение за доходите ви. Те зависят само от вашето постоянство и от усвояването на правилните умения.

За да печелите по 500 лева на месец, трябва да направите следните три прости неща:

 1. Ползвайте продуктите на АкваСорс за да сте здрави и ги препоръчвайте на хората около вас.
 2. Кажете на познатите си, които искат да печелят повече пари, за възможността АкваСорс. Поканете ги на среща с нас, за да им покажем с какво можем да сме им полезни. Така с наша помощ ще изградите мрежа от 5 – 10 души, които ползват и препоръчват АкваСорс.
 3. Хората от мрежата ви също имат приятели и познати, които ще информираме. Някои от тях ще харесат АкваСорс, и ще се включат в групата ви. Така постепенно около вас ще се съберат 30-40 души, които ползват продукти на АкваСорс, и вие ще започнете да печелите около 500 лева месечно.

За да печелите по 2000 лева на месец, трябва да усвоите още някои умения. Ние ще продължим да ви помагаме, и заедно с вас ще учим вашите партньори да развиват своя бизнес с АкваСорс. След като помогнем на трима от тях да почнат да печелят по 500 лева на месец, вече ще имате достатъчно умения и ще можете да работите самостоятелно. Доходите ви ще достигнат 2000 лева на месец, а все повече от хора от мрежата ви ще се стремят към същото. Сега започва истинския бизнес. Можете да умножавате резултатите си толкова, колкото решите.

Вие сами избирате темповете на развитие на своя бизнес. Но за да се развие той истински, трябва да задвижите силата на удвояването. Фокусирайте се върху това, всеки месец да привличате по един нов бизнес партньор, който да ползва и препоръчва продуктите и възможността АкваСорс. Учете своите сътрудници на правят същото. Така времето започва да работи във ваша полза.

Чрез силата на удвояването за 2-3 години можете да изградите многохиляден екип и да започнете да печелите 5 000, 10 000, 15 000 и повече лева на месец.

С АкваСорс можете да имате да имате собствен бизнес и приятели из цяла Европа. Няма значение откъде сте, на колко сте години, от кой пол сте, какво сте учили, какво работите. Можете да успеете. Можете да включвате в бизнеса и българи, които работят в чужбина. Още от първия месец може да започнете да печелите, но дори и успехът да не дойде веднага, времето работи за вас. Все повече хора търсят допълнителни доходи. Работата от дома дава възможност за повече време за семейството, а чрез Интернет всички граници отпадат и можете да изградите глобален бизнес on-line.

Има два типа хора: едните разчитат само на заплата, а другите развиват и собствен бизнес. Сами преценете кое е по-добре за вас. Има една стара истина, че е по-добре да имаме няколко източника на доходи, отколкото само един. Не можем да забогатеем, ако цял живот само работим за някой друг. Всеки знае, че за да печелим добре, трябва да имаме собствен бизнес. Повечето хора искат да започнат собствен бизнес, но се страхуват, защото не знаят как. Е, в случая е различно. За да успеете във АкваСорс, от вас се иска само желание, готовност да се учите, работа и постоянство.

Бърза проверка дали тази възможност е за вас:

 • Искате ли да сте по-здрави?
 • Обичате ли да помагате на другите?
 • Трябват ли ви пари, за да сбъднете мечтите си?
 • Копнеете ли за по-добър живот и повече свобода?
 • Готови ли сте да научите една проста система?
 • Ще отделите ли три години, за да станете финансово свободни?

Защо казваме три години?

 • Първата година се учите и печелите допълнителни доходи (500-1000 лв/месец)
 • Втората година изграждате екип от бизнес-партньори и достигате доходи над 2000 лв.
 • Третата година вашият екип се развива и доходите ви растат все повече. Свободни сте.

Тогава – добре дошли в европейската мрежа Анхира – най-успешната организация в структурата на АкваСорс. При нас е хубаво. Включете се в екипа!

Кое е по-лесно за вас?

 • Да оставите нещата такива, каквито са, задоволявайки се само с доходите от заплатата си
 • Да започнете традиционен бизнес, влагайки много пари и време, с риск да загубите всичко
 • Да започнете бизнес от дома си с нас – лесно, удобно, евтино и без никакъв риск?

Решението е ваше, животът ви – също.

Избирайте умно, защото от вас зависи какъв живот ще имате.

Ако нашето предложение ви е заинтригувало и искате да се възползвате от възможността АкваСорс, моля, свържете се с човека, който ви е поканил, или направо се включете в екипа.

От името на европейската уелнес мрежа Анхира ви благодарим, че се запознахте с възможностите, които предлагаме и ви желаем здраве, успех и свобода.

Предупреждение: Резултатите от вашия бизнес зависят от вас самите, от вашия професионализъм и вашите действия. Вече сме помогнали на много хора да станат финансово независими, да напуснат работата, която не им харесва, и дори да осигурят фонансово себе си и семействата си за цял живот. Можем да ви научим на всичко необходимо, за да успеете в този бизнес, но не можем да ви дадем никакви гаранции, защото вашият успех зависи от това, как вие лично ще се възползвате от тази възможност. Единствената гаранция, която даваме, е, че ще ви помагаме, ще ви обучим на всичко необходимо, за да успеете, и ще работим в екип с вас дотогава, докато започнете да печелите толкова пари, колкото ви трябват.