Безплатни консултации с д-р Петър Найденов

Като създател на инициативата „Здраве без лекарства“ д-р Найденов предлага БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ за тези, които искат да се възползват от настоящето предложение.

Инвестирайте в здравето си и получете ценен подарък – БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ от д-р Петър Найденов.

Снабдете се с уникални суперхрани, които подобряват здравето, укрепват имунитета, повишават жизнеността, носят енергия, хранят организма на клетъчно ниво с важни аминокиселини, витамини и микроелементи, и ви осигуряват качествени пробиотици, антиоксиданти, незаменими омега 3, 6, 7 и 9 мастни киселини, биофлавоноиди, ензими и мнного други биологично активни вещества. Включете тези продукти в храненето си и развийте здравословен навик, който ще ви носи ползи цял живот!

Промоционалният пакет е с цена 330 лв и включва:

  • Безплатна здравна консултация от д-р Найденов с предимство и в най-кратък срок, с продължителност до 1 час (спестявате до 180 лв.)
  • Индивидуално подбрани суперхрани и добавки на обща стойност 330 лв по цени на дребно
  • Талон за 30% намаление при всички покупки от издателство “Анхира” с валидност 90 дни

Запазване на час: тел. 0888 540442

Не е нужно да се тровите с антибиотици и други вредни медикаменти, които само подтискат симптомите, без да лекуват истински! Открийте света на истинското здраве, което само Природата може да ви осигури! Има суперхрани и здравословни добавки, които могат значително да подобрят вашето здраве – възползвайте се от тях!