Благодарна съм на съдбата

В живота на всеки човек има мигове, които блестят, които ни стоплят и в най-мразовитите дни и ни дават сила да вървим напред, дори когато е много, много трудно. За мен тези мигове са свързани с усмивките на моите малки и големи пациенти, на моите дистрибутори и директори, с усмивките на всички, на които съм успяла да помогна да се почувстват по-здрави, щастливи и свободни. А всичко това, изразено с една дума, е Аква сорс!

Благодарна съм на съдбата, че преди 15 години ме срещна с първите лекари-хомеопати в България – д-р Петър Найденов, д-р Вилма Михайлова, д-р Дора Пачова, които станаха мои спонсори в Аква сорс. Те ме запалиха да започна да прилагам в практиката си алгопрофилактиката и алготерапията, т.е. профилактика и лечение с водорасли.Някои лекари, които разбират важността на храненето, препоръчват сложни диети, които пациентите рядко спазват. Предимството на алготерапията и суперхраните АкваСорс е в това, че са лесни за приемане, пестят времето на пациента, а лекарят може да бъде сигурен, че клетките получават всичко необходимо.

Искам да поднеса своето голямо, горещо БЛАГОДАРЯ и на Лили Куцарова и Нели Димитрова, които ми помогнаха да изградя своя екип от съмишленици и последователи, на които също съм безкрайно благодарна – директорите д-р Илия Митрев, д-р Марияна Борисова, д-р Стефан Йосков, д-р Петко Вълов, Митра Керезова, Лили Лалова, дистрибуторите ми, които няма как да изброя поименно, но те знаят, че всички са част от сърцето ми.

Мечтата ми е колкото се може повече хора да научат за великолепните продукти на Аква сорс. Ще се радвам да споделя своя опит, да почувстват цялата любов и топлота, с която се отнасям към тези божествени дарове на природата, да усетят ползите от тях за да успяват навсякъде и във всичко.

Д-р Роза Митрева, директор