Крем за около очите

Истинската красота идва отвътре, но добрата козметика помага тя да се покаже в целия си блясък

Затова създадохме една ефикасна и лесна за употреба серия за естествено чиста и здрава кожа. В сърцето на нашата серия е заложено дълбокото уважение към мъдростта на природата. Продуктите са специално създадени с новозеландски активен мед и масло от манука, и най-чистите растителни съставки.
Natural Being дава онова средство, необходимо за възстановяване на хармонията и баланса на кожата. И всичко това без необходимостта от груби химикали, сложни продукти и процедури.

Абсолютно натурална – само с три основни съставки

Мед от манука
Този забележителен мед връща жизненстта на кожата, като нежно стимулира възстановяването на
клетките, чрез хидратиране и задържане нивата на влагата, без усещане за омазняване. Нашият висококачествен
активен мед от манука е внимателно събран в момент, в който притежава най-силни свойства, за сияеща от здраве кожа!

Масло от манука
Етеричното масло е внимателно извлечено от листата на новозеландското дърво манука. Избрахме това масло заради уникалните му антибактериални свойства, които подпомагат запазването на чиста и здрава кожа, без бактерии и петна.

Токоферол (витамин E)
Лесноусвоим, този антиоксидант е спечелил названието „витамин на кожата” с това, че подпомага предпазването й от състаряващите ефекти от свободните радикали. При редовна употреба прави чудеса при белези и дехидратирана кожа. Внимателно извлечен от геннонемодифицирани соеви зърна.

Manuka Eye Cream
За всеки тип кожа – 10ml

Крем с фина консистенция, който се абсторбира лесно.

Подхранва деликатната кожа около очите, над горната устната и в областта на шията и я прави по-гладка, еластична и мека.

Нанася се в областта около очите чрез потупване с безименните пръсти по кожата над костта около очната ябълка, докато попие напълно в кожата. Иползва се ежедневно за всички типове кожа след почистване и тонизиране.

По-подробно за състава:

Олиото от жожоба (Simmondisa Chinensis) лекува и възстановява равновесието на всички
типове кожа. Много стабилно олио, използвано с лекота от кожната тъкан. Възпрепятства окисляването на кожата, действа противовъзпалително, помага при екзема и псориазис.

Екстрактът от пшенична слама (Cetearyl Glycosides и Cetearyl Alcohol) прави кожата изключително гладка.

Шипковото олио (Rosa Aff. Rubiginosa) съживява кожата, като подпомага клетъчната регенерация и възстановяването на увредените тъкани, и предотвратява преждевременното стареене. Спомага да се намали образуването на келоидна съединителна тъкан при зарастване на рани и на червенината на белезите.

Олиото от свещица (Oenothera Biennis) е превъзходно средство при дерматит, екзема и раздразнена кожа.

Олио от пшеничен зародиш (Triticum Durum) подхранва успокоява и омекотява сухата/зряла кожа.

Медът от Манука (Leptospermum Scoparium Mel) е овлажнител, който поддържа високо ниво на влага в кожата, получил международно признание заради съдържащите се в него антибиотици, минерали, ензими и витамини. Има превъзходни лековити свойства, особено при екзема.

Екстрактът от помелово семе (Citrus Grandis) е с антибактериални и антиоксидантни свойства.

Очанката (Euphrasia Officinalis) има противовъзпалително и антисептично действие

Олиото от невен (Calendula Officinalis) успокоява и лекува различни кожни проблеми, в това число екзема, обриви и др.

Морковеното олио (Daucus Carota) възвръща жизнеността, лекува и тонизира, особено зрялата/обезводнена кожа

Витамин Е (Tocopherol) е естествен консервант, мощен антиоксидант, спомагащ да се предотвратят пораженията от обезводняването и свободните радикали.

Розовото масло (Rosa Centifolia) е превъзходно омекотяващо и овлажняващо средство, особено подходящо за успокояване на зряла, суха или чувствителна кожа

Смолата от плод от рожков (Ceratonia Siliqua) е богата на полизахариди, които са изключително полезни за кожата.

Маслото от жълт кантарион действа лековито върху капилярите на кожата

Екстрактът от лен (Phormium Tenax) има успокояващо действие и антисептични качества, много лековити при кожни раздразнения.

Олиото от Манука (Leptospermum Scoparium) убива причиняващите акне бактерии, без да изсушава кожата или да й вреди. Лекува много кожни болести.