Сравнете

Сравнете ни с всички останали възможности
за работа, професия, бизнес или инвестиране

Мрежовият маркетинг се нарича още мулти-левъл маркетинг (МЛМ), което значи маркетинг на много нива, защото работещите в него изграждат мрежа от хора (първо ниво), които на свой ред изграждат своя мрежа (второ ниво) и т.н. до безкрай. Да кажем, Вие сте включили Петър в свояте мрежа. Петър е Вашето първо ниво. Той включва 10 души, между които е и Емил. Всички те са Ваше второ ниво. Емил включва 20 души, които са Ваше трето ниво, и пр.

Самият факт, че сте включили в мрежата си още един човек, не Ви носи никакви печалби. Отначало той обикновено не разбира от бизнес и се нуждае от Вашата подкрепа. Единственият начин да спечелите нещо е да му покажете ползата от продуктите, за да си купува той за лични нужди, да му помогнете да разпространява продукти сред познатите си, за да придобие увереност, и да включи хора, които също движат продукти (купуват си за лични нужди и продават на познати).

Ето защо това е най-естественият бизнес за хора, които обичат да помагат на другите!

В МЛМ се печели по няколко начина:

  • печелите търговска отстъпка, когато продавате продукти – обикновено около 30%
  • (т.е. това са съвсем нормални продажби, само че не в магазин, а между познати);
  • печелите процент от оборота на хората, които сте включили (преки сътрудници)
  • (този процент варира от 5 до 10, 15, 20, даже 30%, много рядко повече)
  • печелите процент от оборота на всички хора, включени от хората, които сте включили
  • (обикновено този процент е сравнително по-малък, но върху много по-голям оборот)
  • печелите допълнителни бонуси, ако помагате на фирмата да прави голям оборот
  • (т.е. ако сте изградили голяма мрежа, която работи много добре).

Предимства на мрежовия бизнес (МЛМ):

Голяма световна тенденция. Оборотът на тази индустрия в света само за 2004 г. (според WFDSA) е 100 милиарда долара (това не включва ДДС). Броят на ангажираните в бизнеса дистрибутори е около 50 милиона души. Бизнесът със здравословни храни, добавки и козметика се разраства и в Европа, където населението застарява. Именно сега е подходящият момент да се включите в АкваСорс, защото тази компания предлага подмладяване, здраве и дълголетие чрез продукти, които не предлагат други европейски компании, на пазар много по-голям от българския!

Възможност за всеки независимо от възраст, пол, раса, образование, опит, социално или семейно положение, бизнес или професия, минали успехи или провали. Без бързане за работа и блъскане по градския транспорт, без разправии с работници, без разходи за персонал, наеми и пр, без официално облекло, без плащане на франчайз, без следене кога сте дошли на работа.

Осигурено качествено обучение, което води до личен и професионален растеж и развитие на делови и лидерски качества. Само заради това обучение си струва да се захванете с МЛМ, защото гарантирано ще станете по-добри хора.

Никакъв финансов риск. Започвате собствен бизнес за по-малко от 50 лв, на това отгоре получавате обучение от преуспяващи колеги, обикновено без пари и в удобна за вас форма. В този бизнес не можете да загубите – само можете да спечелите и здраве, и пари!
Риск няма – има само възможности за развитие без край…

Удобство и гъвкавост – особено важно за млади майки, учащи и много заети хора, на които им е омръзнало никога да нямат време за нищо. Може да работите от къщи, така че хем да си гледате децата, хем да печелите по 200-300 лв/месец. Ако ходите на работа, можете да развивате бизнеса си когато искате, без той да застрашава работата ви. Нещо повече – ако сте се питали какво ще правите, ако някога висъкратят, МЛМ е естественото решение да не останате без доходи.

Печелите толкова, колкото заслужавате – ако развивате своя бизнес в свободното си време, 100 – 1000 лв./месец са реална заработка, а ако му се посветите изцяло, след няколко години можете да печелите по 5 000, 10 000, 20 000 и повече на месец. Няма ограничения колко да се издигнете и колко да печелите!

Работите за себе си. Сами сте си шеф. Правите каквото прецените, работите където искате и с когото искате. Доходите ви са резидуални – т.е. плащат ви цял живот за нещо, което сте направили правилно веднъж. Щом изградите работеща група, получавате процент от оборота й дотогава, докато тя работи – понякога цял живот, без да полагате повече усилия.

Впечатляващи данъчни облекчения – легално си спестявате много данъци, защото всички ежедневни разходи могат да се осчетоводяват, а също така и пътувания, ваканции и т.н.

Бизнесът ви е глобален! Само физически сте вкъщи. Можете да имате собствена мрежа от дистрибутори и клиенти във всички градове на страната, дори да живеете на село. Чрез Интернет можете да развивате бизнес и в чужбина, а продуктите ви да се купуват от целия свят. При това не е нужно дори да знаете чужди езици. Разполагате с готов собствен магазин в Интернет с обяснения на няколко езика, който работи за вас 24 часа на ден. Иначе казано, правите пари даже и докато спите и почивате – достатъчно е да насочите хора към своя Интернет магазин.

Осъществявате собствените си мечти, а не разменяте живота си за пари, изграждайки чуждите мечти. Вашето време и животът ви са на ваше разположение. Успехът ви идва чрез сътрудничество, а не чрез конкуренция. Получавате голямо морално удовлетворение като помагате на хората да подобрят здравето си и да постигнат финансова свобода.

Живеете като богат човек, но без натоварването, стреса и отговорностите, които обикновено са свързани с парите. Можете да си позволите много повече развлечения, пътешествия, време за семейството и за срещи с приятели. Свободни сте!

—————————————————

“Пирамида ли е това?” – Този въпрос се задава често, но само от хора, които не са наясно с този бизнес. Тези, които са го започнали, много бързо се убеждават, че това е най-справедливият бизнес на света. Всеки може да успее в него, ако положи необходимите усилия и е готов да усвои някои не дотам сложни умения, но никой не може да успее само затова, че е включил случайно няколко души!
Впрочем, в пирамидите по принцип няма нищо лошо – всяко семейство е форма на пирамида! Това е най-устойчивата структура. Египетските Пирамиди са устояли до наши дни. Всички традиционни йерархични структури – администрацията, войската, традиционният бизнес и политиката – са истински пирамиди. Те са много по-ригидни и консервативни от МЛМ. И докато в МЛМ човек започва от нулата, но целта му е за 3-5 години да се пенсионира богат, то в много други поминъци започваш с определена заплата, като от теб се очаква да стоиш на едно място години и десетилетия, или да се изкачваш нагоре в йерархията много бавно и само донякъде.

Моята МЛМ история: За осем години като детски лекар не получих кой знае какво повишение на заплатата. Просто такова не се предвижда. Струваше ми се, че нощните дежурства нямат край. Здравето ми се разклати. Стресът бе огромен… Някои лекари, които познавах, умряха млади без да дочакат пенсия, работейки като луди до последно! Много други след пенсионирането си мизерстват и имат проблеми със здравето.
Когато започнах да работя в мрежовия бизнес, нещата коренно се промениха. Убедих се, че работата е от голяма полза за здравето на хората, не ме натоварва толкова и е много по-приятна! А след 2-3 г. започнах да получавам много добри доходи! Имал е случаи само за един месец от бизнеса си да спечеля повече пари, отколкото получавах като лекар (заедно с дежурствата) за няколко години!

Е, какво ще кажете? Не е за изпускане, нали? Ами тогава да започваме!