Калкулатор на възможните доходи с АкваСорс

Този калкулатор е предназначен за работа офлайн, затова първо го изтеглете на своя компютър. Файлът се нарича profitcalc.xls и се стартира чрез MS Office или OpenOffice. Можете да го изтеглите оттук като цъкнете тук с десен бутон на мишката и изберете “Запазване като…”.

Моля, пишете само в жълтите и в зелените полета! Ако напишете нещо в другите полета, затворете калкулатора без да съхранявате промените и го рестартирайте, за да започнете отначало. Ако нещо се прецака, изтеглете го отново.

Числата, които нанасяте в колона С, не бива да са по-големи или по-малки от тези в колона А. Те показват колко е груповият обем на всеки клон. Броят на клоновете пишете в колона В. Клон е всяка група членове, започваща с човек, когото сте включили лично.

Първите осем реда са за изчисляване на чековете на дистрибуторите. Те зависят от разпределението на обемите в групата и затова при един и същ общ групов обем могат да са много различни. Идеята е, че ако искате по-големи печалби от неоткъснатата си група, трябва да имате повече клонове под 350 точки на месец.

Редовете от 10 до 17 служат за изчисляване на чековете на обикновените директори.

Редовете от 19 до 27 служат за изчисляване на чековете на звездните директори. Печалбата на звездните директори включва определени проценти от “отделените” директорски групи.

Когато дистрибутор от някой клон постигне обем над 2400 т/месец, от следващия месец той се отделя като нов директор от първо поколение и ви носи една звезда в кариерата и 10% печалба от оборота на цялата му неоткъсната група (групов обем на първо поколение).

Щом някой клон под този ваш активен директор на първо поколение също се отдели, той става ваш директор от второ поколение и ви носи 5% ако имате само един активен директор на първо поколение (т.е. ако сте директор 1*), 6% ако имате двама активни директори на първо поколение (т.е. ако сте директор 2*) и 7% ако имате трима или повече активни директора на първо поколение (т.е. ако сте директор 3*).

Съответно процентите за третите поколения са 1, 2 или 3%.

Този калкулатор не  изчислява възможните печалби на Екзекутивните директори от по-долните поколения и не изчислява безкрайните бонуси с цел опростяване на изчисленията, а и защото в типичния случай хората, започващи свой бизнес в мрежовия маркетинг, не изграждат толкова дълбоки мрежи. Но ако вие сте амбициозни и упорити, можете да изградите бизнес, който да ви носи много по-големи печалби.

Ако имате въпроси, обръщайте се към директорите 3* за пояснения.

Ако ви е станало интересно, заповядайте в нашия екип! Няма да намерите по-добри условия за развитие на своя бизнес от тези, които ние ви предлагаме. Имаме работеща, проверена система за обучение и подкрепа, която е ясна, лесна за усвояване и най-важното дава резултати.

От вас зависи да усвоите нужните умения и с наша помощ да започнете да развивате своя бизнес, който след 3-5 години да ви направи финансово независими и даже богати хора. Но дори и да нямате толкова големи амбиции, едни допълнителни доходи от 1000-2000 и повече лв. или евро на месец със сигурност ще променят живота ви.