Оправих здравето си, утроих пенсията си

През месец април 2010 г. станах дистрибутор в АкваСорс. Реших доста мои здравословни проблеми. Една от диагнозите ми беше „рецидивиращо депресивно разстройство”, което лекувах 15 г. с антидепресанти. След 1 година увеличен прием на АФА, успях да ги спра окончателно.

В съчетание с още продукти ликвидирах също анемия, спастичен колит, гастрит, бъбречни заболявания и някои проблеми със ставите и костите.

Мъжът ми, когото трябваше да убеждавам близо година, днес е редовен консуматор на продуктите. И двамата имаме отлични кръвни изследвания.

В началото не осъзнавах възможността и за бизнес, но след като започнах да чета книгите, които ми даваше спонсора ми, постепенно се научих да споделям за ползите от продуктите с мои близки и познати.

Преди бях убедена, че трябва да се подхожда през продуктите и рядко говорех за бизнеса. После разбрах, че е важно да се набляга и на двете.

През месец август постигнах ниво Директор и утроих пенсията си. Ще се постарая дистрибуторите в моята мрежа да ме стигнат и задминат.

Тази година навършвам 70 години и се чувствам много по-млада, изпълнена с енергия и оптимизъм. Убедена съм, че това се дължи на продуктите, които ползвам ежедневно.

Благодаря, че АкваСорс съществува в България, благодаря на Петър, Вилма, Мария, на моя спонсор Валентина Макни, както и на всички мои дистрибутори.

Петинка Генова, Директор, Варна