Когато детето ти е здраво, всичко друго е лесно

Казвам се Силвия Чакалова. Попаднах в АкваСорс през август 2010 благодарение на малкия ми син. Тогава поради невежеството ми като майка цели три месеца той беше на антибиотици и вече не знаех какво да го правя. Детето беше толкова съсипано, че даже нямаше сили да излезе навън.

Отначало ми беше трудно, страхувах се да не би да стане по-зле, но с много продукти на АкваСорс за около 2 месеца Ники се закрепи и оттогава досега не е близвал антибиотик. За това много му помогна и лечението с хомеопатия от д-р Маринова (по-късно, като видя колко хубаво действат продуктите, и тя се включи в мрежата).

Оттогава до ден днешен в нашето семейство АкваСорс е преди насъщния! Като че ли това не ми стигаше, ами трябваше и да се превърне в мой бизнес, и да промени мирогледа ми като цяло! След като се убедих в качествата на продуктите, лесно ми беше да стана директор, защото още много майки като мене са вдигнали ръце от болни деца и антибиотици.

Преди съм опитвала да ходя на работа, но не можех да издържа дълго, защото не обичам да ме командват. А и мъжът ми много пътуваше и нямаше кой освен мен да гледа децата, затова търсех нещо, с което да мога да печеля от къщи. АкваСорс ми даде и това. Сега съм свободна да работя когато реша, да имам време за семейството си, да не свалям шапка на шефове и да не се притеснявам дали няма да ме уволнят и дали ще ми платят.

Препоръчвам АкваСорс на всички жени. Продуктите правят чудеса за здравето ни и най-вече за децата. Бизнесът е много по-добър от ходенето на работа и е удобен за всяка една майка, защото й позволява хем да си е покрай децата и мъжа си, хем да внася пари в семейния бюджет.

Всеки ден като отворя очи първо благодаря на Бог затова, че ме изпрати в точното време, на точното място и с точните хора. На всички от мрежата искам да кажа: Благодаря ви, че Ви има и ме подкрепяте!!!

Силвия Чакалова, Директор, Сливен