Онлайн консултации

Он-лайн консултациите пестят време, пари и разкарване. Трябва ви само достъп до Интернет, микрофон, камера (за да ви виждам) и достъп до Skype, Facebook Messenger или Viber. Ето какво трябва да направите:

  1. Запазете си час и ме добавете в своя списък с контакти – Skype име peternay
  2. Заплатете предварително консултацията.
  3. В уречения ден и час ме потърсете на Skype или на Viber – тел. +359 888 540442.

Заплащане на консултациите оттук

Благодаря ви за доверието към мен! Благодаря на невидимия свят, че ми дава възможност да помагам и сили да влагам всичко, което съм научил, за да съм полезен за хората! Признателен съм за възможността да ви служа, но за известно време се налага да огранича приема на нови пациенти, за да мога да обърна качествено внимание на тези, които вече съм поел. Освен това трябва да довърша няколко нови книги, чрез които ще бъда полезен на много хора.

Ето защо реших да приемам с предимство деца – в лечението на деца съм най-добър, а и те се повлияват много добре от хомеопатията. Е, по изключение ще приемам и техните родители, и хора, които са готови наистина да инвестират в здравето си и да следват препоръките ми.

Както вече може би знаете, аз прилагам комплексен подход – класическа хомеопатия, хомеопатична детокс терапия, терапия с цветята на д-р Бах и подпомагане на лечението с хранителни добавки и суперхрани. Освен това за по-добро разбиране на проблемите правя хороскоп на всеки пациент, което предполага точен ден и час на раждане.

Ето защо моля да не ме търсят за помощ хора, които не са готови да приемат суперхрани и хранителни добавки, и които не са съгласни да им се прави хороскоп. Същото се отнася и за хора, които не желаят да споделят с мен лична информация (която, разбира се, пазя в тайна) за неща, касаещи техни емоционални проблеми, семеен живот, интимни отношения и други теми, които според мен са важни за разбиране и решаване на техния случай.

Възможно е да се наложи да изчакате няколко седмици, за да бъдете прегледани. Ако държите да се консултирате с мен час по-скоро, може да се възползвате от това предложение.

С уважение : д-р Петър Найденов