Започнете да отслабвате днес!

Здравейте, желаещи да отслабнете!

ИЗТЕГЛЕТЕ БЕЗПЛАТНО
КНИГАТА “ОСНОВНИ ПРИНЦИПИ НА ОТСЛАБВАНЕТО”!

(кликнете върху текста)

Ако още не сте получили книгата “Отслабване с хомеопатия”, можете да я свалите оттук.

Надявам се, че заедно ще успеем да постигнем желаните резултати.

Винаги се започва отнякъде и моят съвет като холистичен лекар с над 20 г практика към всички, които искат да отслабнат, е да започнат с програмата на АкваСорс „Лесно Начало“ – комбинация от водорасли АФА, шест вида храносмилателни ензими и два вида висококачествени пробиотици. Подробно за пробиотиците съм написал тук.

Защо? Защото активността на пробиотиците намалява поради неправилно хранене и при употреба на различни лекарства, особено антибиотици и сулфонамиди. Всеки антибиотик унищожава пробиотика (пробиотиците всъщност са бактерии, а антибиотиците са предназначени да унищожават бактериите и не правят разлика между полезни и вредни за организма). Най-вероятно и вие едва ли сте отделили необходимото време да захраните тялото си с пробиотици, така че да възстанови чревния си баланс и доброто здраве.

Първо трябва да вкарате храносмилателната и отделителната си система в необходимия баланс, така че тялото ви да може вече да усвоява пълноценно необходимите за него хранителни вещества, а ненужното да изхвърля. Така няма да натрупва токсини, които от своя страна затрудняват работата на черния дроб. При това се забавя метаболизмът, усеща се спад на енергията, уврежда се имунната система и след време се развиват какви ли не заболявания.

Приемайте продукта „Лесно Начало“ така, както е описано в листовката, пийте по 2 литра изворна вода на ден, всеки ден ходете бързо по 30 минути и умерено по 1 час, направете си план в съзнанието, че започвате един нов процес във вас и се наслаждавайте на отслабването.

Препоръчвам ви да се възползвате от следното предложение :

Купете програмата „Лесно Начало“ като се обадите на тел: 0884117463 и ще получите 50% отстъпка при закупуване на книгата “Здраве без лекарства”, която ще бъде от голяма полза за грижата за здравето на цялото семейство. ВИЖТЕ ДРУГИТЕ ПРОМОЦИИ ПО-ДОЛУ.

Всички в семейството е хубаво да се хранят с качествените продукти на АкваСорс, за да имат повече енергия, да се детоксикират от ежедневните замърсяващи фактори на околната среда, да хранят клетките си възможно най-пълноценно. Така ще спестите на вас и на хората, които обичате, неприятностите и последиците от болестите, както и приемането на химически лекарства, които сериозно увреждат вашето здраве, а и водят до все повече разходи за лечение.

Моят опит и резултатите, които постигам като препоръчвам тези продукти на моите пациенти ми показва, че съм на прав път и че суперхраните АкваСорс носят голяма полза за здравето и помагат за превенцията на различни болестни състояния. Да не споменавам страхотните резултати, на които съм свидетел – като отслабване, регулиране на хормоните, балансиране на щитовидната жлеза, по-добра мозъчна функция и справяне с ежедневния стрес както и възвръщане на сексуалното желание при жените и повишаване на потентността при мъжете.

Аз лично ползвам продуктите от 20 г и според мен именно благодарение на тях имам енергията и желанието да ставам все по-добър специалист в това, което правя. Не си представям как ще имам търпението и енергията да правя това без суперхраните от АкваСорс.

Естествено, ако не ви се занимава с програмата Лесно Начало, да вкарате по един разумен, но малко по-бавен начин в баланс храносмилането си, можете да пропуснете тази стъпка по пътя към желаното тегло. Можете направо да преминете към Стъпка 2 – Коензим Q10 с хром и водорасли АФА. Всяка сутрин пийте по 1 капсула и ще забележите прилив на енергия, повишаване на телесната топлина, забързване на метаболитните процеси в организма. Или с една дума – ПОДМЛАДЯВАНЕ. И все пак, резултатите от CoQ10 ще се появят по-бързо, ако преди това сте направили едномесечен курс с програмата Лесно Начало.

Още нещо, което трябва да правите, за да сваляте по-лесно килограми, е да замествате едно от храненията си със специалната суперхрана Lighten-up. Правете си лесно и бързо пълноценен шейк с Lighten-up, като по желание може да добавите плодове, някаква полезна мазнина, която да ви подхрани с Омеги 3-6-7-9, кисело или прясно мляко, или фреш. Това хранене е идеално за хора, които работят в офис или изпълняват друга подобна дейност, без много физическа активност, но с повече умствено натоварване. Lighten-up ще ви зареди с енергия и засити за дълго време, а концентрацията и мозъчната ви дейност видимо ще се подобрят. При това пестите време и обядвате само за 6-7 лв/ден. Ако ли пък заместите вечерята с Lighten-up, може да добавите джинджифил, който помага за всякакви проблеми с червата като подуване, образуване на газове и т.н.

Сутрин и на обяд приемайте по една капсула Ливъркленз, за да подобрите функцията на черния дроб и да му помогнете да се изчисти от натрупаните токсини и шлаки. Това ще възстанови нормалната липидна обмяна и така няма да натрупвате нежелани тлъстини.

 

 

 

Ако имате по-сериозно затлъстяване, което се е отразило зле на енергията, самочувствието, подвижността, желанието ви за секс и т.н, опитайте Мака енегия, която стимулира жизнеността и сексуалната активност. Този сироп е много вкусен и мощен енергизатор.

С жена ми именно с помощта на тези няколко продукта си направихме едно здраво, изключително жизнено и интелигентно детенце. Тя беше вече на 42 г, когато го роди. Забележително, нали? Това не е единствения такъв случай. Още по-забелецителното е, че тя преди това на по-млада възраст е имала няколко неуспешни бременности и едва след хомеопатично лечение и системно вземане на продуктите на Аквасорс в продължение на 4 години тя успя да осъществи мечтата си за второ дете.

Промоции за целия този пакет, вижте тук :

Поръчайте Пакет 1 за отслабване, който включва 1бр. CoQ10, 1бр. Lighten-up, 1бр. LiverCleance и 1бр. Maca energy за 300лв и ще получите БЕЗПЛАТНО книгите на д-р Петър Найденов „Здраве без лекарства“, която стана бестселър на  българския пазар, и “Зелените лъчи на Светлината”, издадена на пет езика, от която до момента са продадени над 35000 броя. Освен това ще получите 50% отстъпка, ако решите да направите консултация с д-р Найденов!

Поръчайте Пакет 2 за отслабване, който включва 1бр. CoQ10 + 1бр. Lighten-up за 150лв. и ще получите БЕЗПЛАТНО книгата “Зелените лъчи на Светлината” и 30% отстъпка за консултация с д-р Найденов..

Поръчайте Пакет 3 за отслабване, който включва 1бр. CoQ10 + 2бр. Lighten-up + LiverCleance за 320лв и получавате БЕЗПЛАТНА здравна консултация за вашето дете при д-р Петър Найденов или 50% отстъпка за вас.

При закупуване на 3 бр Lighten-up, получавате 1 бр Maca energy БЕЗПЛАТНО!

За поръчка се обадете на тел: 0884117463 – Вяра Еленкова, 0886704939 – Бояна Бантутова. Продуктите ще получите в срок от 3 работни дни на посочения от Вас адрес, като начина на плащане ще уточните по телефона.