Стопете тлъстините!

Драги гладни дебелани и шишковци,

Не се шокирайте от това обръщение, защото то е израз на един горчив факт (с който не сте длъжни повече да се примирявате): Да си дебел е срамота, вредно, грозно, скъпо и много неудобно. От това, ако още не знаете, се умира!

Прехранени и недохранени = затлъстяване и болести.
Непълноценното хранене води до глад и затлъстяване. Дебелите хора умират повече от всякакви болести, в т.ч. от най-страшните болести на цивилизацията като рак, диабет, атеросклероза, хипертония, инфаркт на миокарда, мозъчен инсулт, артрит, болести на жлъчния мехур и черния дроб, и пр. (Повече подробности – в статията “Метаболитен синдром – дебел, слабък и жесток убиец“.)

По-голяма талия = по-кратък живот.
Нормата е 1,5 см кожна гънка на корема за мъже и 3 см за жени. Колкото по-голям е коремът, толкова по-голяма е опасността от инфаркт! Най-голям е рискът от инфаркт при мъже с талия над 100 см и жени над 90 см. Ако след 18 годишна възраст сте качили 5 кг, значи риск има. Най-лошо е, ако тлъстините са натрупани на корема.

През 2004 година изглеждах така – 46 г, 106 кг, шкембе, паласки. Причините? – Заседнал начин на живот, твърде много пациенти, неправилно хранене (което обаче не осъзнавах). Инертност, самозалъгване и уверения от страна на околните, че “и така” ме харесват. Слаба воля и достатъчно пари – опасна комбинация, ако често се налагат делови обеди. Много, чести и продължителни пътувания с автомобил. Стрес. Чипсове, тестени и сладки храни, “натурални” плодови сокове, късни вечери…

И тогава реших да се уплаша. Не е трудно – просто се запознах с фактите, те са достатъчно страшни. Трябваше да направя нещо, ако не заради себе си, то поне заради децата си. Щастливо съвпадение – разполагах с Лайтен-ъп – специалната храна на АкваСорс, предназначена за изгаряне на тлъстини и стопяване на излишни килограми. Тъй като съм амбициозен човек, реших да опитам. А тъй като съм лекар, който знае езици и има компютърна грамотност, естествено бе да потърся повече информация чрез Интернет.

Реших да отслабна. Започнах да следвам различни системи, но не особено дисциплинирано. Голяма роля изиграха няколко книги – “Ядем, за да живеем” на д-р Фурман, “Зоната” на д-р Сиърс, “Силата на протеините” на д-р Ийдс и (не че се хваля) “Зелените лъчи на Светлината” на д-р Найденов. Когато се появиха трайни резултати, реших, че имам право и съм длъжен да ги споделя. Продължавам по избрания от мен път – с малки почивки и отклонения, защото изкушенията са навсякъде. Вече съм стабилно под 90 кг, обикновено 88-89!!! Иначе казано, трайно намаление на тлъстините с повече от 17 кг. Гордея се със себе си! Пожелавам го и на вас!

Вече мога да давам съвети на другите. Освен това, имам и специално предложение към всеки, който наистина иска да отслабне. За колко време, ще попитате? За цял живот! Дори да отслабвате само по 1 кг на 2 седмици, за една година това са почти 30 кг! Зная, че много хора искат всичко да е лесно, бързо и евтино. Е, имам изненада за вас – точно това ви предлагам! Впрочем, това е въпрос на гледна точка

Лесно – защото като се запознаете с методите на научното отслабване, просто ще разберете, че нямате друг избор.
Бързо – защото само след един месец ще имате резултат – стопени тлъстини, поне 4-5 кг. А после още и още!
Евтино – защото ще ви спестя хиляди и десетки хиляди евро от болести, операции, счупени мебели и т.н., а всеки свален килограм ще ви струва само около 10 евро, плюс малко време.

Освен това обърнете внимание на нашето специално предложение. Възползвайте се от него!

Пожелавам ви да придобиете стройното и здраво тяло, за което мечтаете – нали знаете, вземате един дебелак и отстранявате всичко излишно…

Искрено ваш – д-р Петър Найденов – тел. +359 888 540442

Информацията на този сайт не е предназначена за самолечение
и не може да замени консултацията на квалифицирани специалисти.
Авторът на сайта не носи отговорност за никакви негативни последствия,
за които се претендира, че могат да бъдат свързани с опити за отслабване.