Астрология

Астрологията – ключ към успех в живота

д-р Петър НайденовЗдравейте! Аз съм д-р Петър Найденов и ви благодаря за интереса към астрологията и моя сайт. Разгледайте страниците му (има доста интересни теми, напр. Хирон и Лилит, за които няма толкова информация другаде на български), ползвайте на воля астро-джаджите (меню помагала), свалете си безплатно астрологичен софтуер, забавлявайте се!

Опитът ми в астрологията е над 40 години. Хороскопите, които съм разглеждал, са хиляди (може да се каже, че всеки ден някой иска “да му погледна хороскопа”). Книгите по астрология, които съм прочел и изучил, са… ами, доста. Водил съм едни от първите курсове по астрология у нас, създал съм групи по астрология в много български градове, бил съм лектор на Европейски конгрес по астрология в Прага, учил съм в Астро-психологичния институт в Цюрих, както и задочно при най-добрите световни астролози от Европа и Америка. Един от малкото български астролози съм, които добре познават влиянието на Хирон и системно са изучавали езотерична астрология.

Препоръчвам ви да се абонирате за нашия астро-бюлетин – пращаме го само ако наистина става нещо интересно, например предстои курс или семинар по астрология, или има нови интересни статии за четене. Така няма да пропуснете възможността да учите астрология при добър учител.

Това, че имам висше медицинско образование, че съм дипломиран класически хомеопат и първият български специалист по хомеодетокс, че съм BFRP (дипломиран в Баховия център специалист по лечение с цветя на Бах), че свободно ползвам английски, немски и руски език, и че съм компютърно грамотен, ми позволява да бъда в крак с времето – и да съм полезен за хората. С удоволствие ще ви помогна, с каквото мога!