Ниво 2: Астрология на партньорствата – седмични беседи

Практически семинари към ниво 2 – Астрология на партньорствата

Важно: За да получите информация за следващите дати на провеждане на астрологичните ни курсове, моля абонирайте се за нашия Астро-бюлетин (формата вдясно, ако разглеждате сайта от компютър, или под статията, ако гледате от смартфон). Така същевременно ще получите безплатно книгата на д-р Найденов “Ключови думи в астрологията”.

Синастрия
Подробно тълкуване на взаимното влияние на партньорите в двойката. Asc, Dsc, MC и IC в синастрията. Планетите на единия партньор в домовете на другия. Вертекс. Интераспекти между Слънце, Луна, Меркурий, Венера, Марс и Юпитер.

Синастрия – продължение
Кармични отношения. Подробно тълкуване на интераспектите между личните планети на единия партньор и Юпитер, Сатурн, Хирон, Уран, Нептун, Плутон на другия. Как да тълкуваме интераспектите между не-личните планети на партньорите.

Композит
Построяване на композит. Правила за тълкуване. Домовете. Планетите. Аспектите. Знаците. Вертекс.

Синастрия и композит – 2 практически занятия
Практически упражнения. Въпроси и отговори. Разглеждане на примерно партньорство с помощта на преподавател – синастрия, композит, прогноза. Тълкуване на две партньорства на хора от курса от две групи курсисти (човекът, чието партньорство се тълкува, е в другата група). Оценка на тълкуването от хората, които реално участват в съответното партньорство и от преподавател.

Седмичните беседи по астрология се провеждат всеки четвъртък от 18.30 до 20.00 ч. Целта им е да се затвърдят знанията, придобити на последния преминат курс и да се придобият практически умения.
Осигурена е прожекция на голям екран на хороскопите, които се обсъждат.

Място на провеждане:
София, жк Дианабад, ул. Апостол Карамитев, бл. 11, вх. А, ет.1, ап. 1 (карта)

ОЧАКВАМЕ ВИ!