С АкваСорс намерих своето призвание

Мария Хаджиева, Директор 2*

По професия съм техник в електронната промишленост. Живея в Асеновград. Почитател съм на здравословното хранене  и природолечението. Регистрирах се като дистрибутор в АкваСорс през май 1998 г, след като слушах в захлас лекция за ползата от продуктите от д-р Петър Найденов и д-р Дора Пачова. Получих  дистрибуторския пакет заедно с една опаковка Зелена енергия, която лично започнах да пия. Не след дълго се почувствах прекрасно, жизнена, енергична, изчезна всякаква умора в мен.

Аз съм човек, който обича да бъде полезен, да помага на другите. Виждах ефекта от продуктите и това ме правеше удовлетворена и щастлива. Съвсем естествено започнах да споделям това, което чувствах и което научих на лекцията, с моите колеги, близки и приятели. Така неусетно мрежата ми от доволни клиенти и дистрибутори растеше. Постигнах ниво Директор на шестия месец след включването ми.

През април 1999 г ме съкратиха от работа, но аз вече имах АкваСорс и понесох по-леко съкращението. Благодарих за прекрасните 25 г в завода и продължих напред с АкваСорс с огромна  любов и всеотдайност. Хората,които ме познават казват: С АкваСорс ти намери себе си. Смятам,че това е точно така. Този бизнес ми даде сила, увереност, самочувствие, че знам и мога. Не пропусках нито едно обучение, организирано от фирмата или от лидерите ни. Научих много за здравето, за мрежовия маркетинг – нещо, което бе съвсем ново за мен.

Казват,че няма нищо случайно в живота. През октомври 1999 г  след един силен стрес в работата  съпругът ми (46 г) получи  тежък, масивен стволов инсулт. Веднага след като дойде в съзнание, започнах да му давам всичко, което д-р Найденов ме посъветва: течни водорасли АФА, Есенциални мастни киселини, Суперантиоксидант, Коензим Q10 и Лайтен-ъп. Разбира се, заедно с лечението, което провеждаха лекарите в отделението. Когато го изписаха, продължихме дълго с приемането на продуктите. Благодаря на Бога, съпругът ми се възстанови напълно и работи още 12 г като шофьор на камион.

Прекланям се и благославям продуктите на Аквасорс.Те помогнаха на съпруга ми и върнаха  радостта и спокойствието в нашето семейство. Винаги на поличката в къщи са наредени опаковките с продуктите, които пием. Малкият ми внук Християн казва с нежност: Бабо, дай да си пийна Афичка и Зелена енергийка, а внучката ми Мими е почитател на Коластрата. Благодарение на тях не пиеха антибиотици, когато се разболяваха в детската градина. Наесен са първолачета, а техни първи помощници ще бъдат нашите чудесни продукти.

И така, ползваме продуктите у дома, споделям за тях и включвам нови хора, които обучавам да правят същото. Научих се да искам повече от Живота и да го постигам. С постоянство, с вяра и упоритост, по бизнес програмата на фирмата постигнах ниво Директор две звезди. Естествено, повишиха се и доходите ми, което улеснява и подобрява живота в семейството ми.

Сега имаме всичко – направо да завидиш на тези, които сега се регистрират. Не случайно хора, които скоро се включиха, бързо отидоха напред. Имаме готова, изпитана система за успех, по-добра комуникация, опитни лидери. За това съм още по-уверена в успеха от преди. А най-ценното за мен в това да бъда дистрибутор на Аквасорс е, че нося добро на хората – да пият по-малко лекарства, дори ако може никакви, да  помагам  да подобрят своето финансово състояние, ние заслужаваме! Аз, моето семейство, вие!

Всичко, което споделих с вас постигнах благодарение на хората от моя екип. МОЯТ УСПЕХ Е УСПЕХЪТ НА МОИТЕ ХОРА!

БЛАГОДАРЯ на бизнес-партньорите ми, моите две звезди д-р Елена Мечкарова и д-р Севжан Чакърова. БЛАГОДАРЯ на  дългогодишните ми клиенти и сътрудници Илия, Пепа, Станка, Йовка, Пенка, Мария, Лина, Стефи, Калина, Бонка, Белла, Мими, Ния и на хората от цялата мрежа! Бъдете живи и здрави! Искам всички вие да успеете в АкваСорс. Няма значение, кой по-напред, кой по-назад, на върха има място за всеки!

Огромно Благодаря за живото променящите обучения на д-р Петър Найденов, на Емо и Руси! Благодаря на цялата спонсорска линия за подкрепата през всичките години.

БЛАГОДАРЯ на АкваСорс, че ви има! Щастлива съм и се гордея,че съм част от прекрасното семейство АкваСорс!