По-красив и осъзнат живот

Здравейте! Преди близо две години се включих в АкваСорс. За мое щастие, влязох в бизнеса през Желанието – желание за здраве и желание за допълнителни доходи. Сега цялото ми семейство пием продуктите и се радваме на завидна енергия, здраве и… мечти.

МЕЧТИТЕ – нещо, което АкваСорс върна обратно в живота ми; нещо, което бях изгубила преди много време, погълната от рутината на ежедневието. И така, малко по малко, започнах да се трансформирам в обичаща, търсеща и стремяща се към развитие Личност!:)) Сега имам цели и ги следвам. Знам, че успехът е нещо, което заслужавам и просто всеки ден правя онези малки стъпчици, които ме водят към него.

Удовлетворението и щастието не са в крайната цел, а в самия път към целта. Нали така?:) За това гледам да се наслаждавам на пътуването и да се забавлявам, докато работя!:)) Имам късмета да комуникирам с прекрасни хора в екипа си; благословена съм с най-добрите учители. Учители, които ме водят по пътя към моята финансова независимост и моето духовно израстване.

АкваСорс допринесе и за още нещо в живота ми – срещна ме с мои сродни души, което преосмисли целия ми свят по един много проникновен начин. Тези специални за мен хора са светлината в мрака, когато се загубя, и рамото, на което мога да се облегна, когато се чувствам слаба. Хора, които са винаги до мен, които обичам с цялото си сърце и на които безрезервно вярвам.

ДА, най-важното нещо – вече ВЯРВАМ! Вярвам, че ние сами сътворяваме своята действителност посредством своите мисли, чувства и действия. Ако ги подбираме съзнателно и се грижим за тях с любов, ставаме осъзнати творци. И тогава пред нас започват да се разкриват чудесата на тази Вселена – нови възможности, ново здраве, и ако щете… ново щастие и ново начало.

И нека не забравяме, че истинският успех идва, когато изцяло прегърнем и обикнем своята уникалност, когато съумеем да бъдем себе си, да бъдем ИСТИНСКИ, защото всички ние сме Прекрасни, Единствени и Неповторими!

Диляна Давидова, Директор