Мрежов маркетинг- кой е по-добрият път

Бъхтане или майсторство – кой е по-добрият път?

Повечето хора се присъединят към фирми работещи на принципа на мрежовия маркетинг за да печелят пари, но те се провалят, когато трябва да сбъднат мечтите си. Те уговарят срещи,презентации, наемат детегледачки и докато те са много активни, те не са се научили на уменията да бъдат ефективни.

Мрежовият маркетинг не означава да се работи усилено, а да се реализират продажби чрез мрежа от дистрибутори и клиенти. Това изисква умения, а не време. Така че, когато търсите нови кандидати и правите презентации, скоро ще осъзнаете, че убеждавването и кандардисването на хора, които казват “не”, означава да се работи усилено, а не умно.

И така, кой е по-добрият път? – Да се научим как да разговаряме с кандидатите правилно, така че да кажат “Да” и да се присъединят. Това е пътят, избран от професионалистите. Така че помислете по кой път искате да тръгнете. Може още да не ви е дошло времето. Може засега да искате да сте от свръхактивните… Е, добрата новина е, че винаги можете да се присъедините към професионалистите!