Интелектът на човешкото тяло

Знаете ли, че по-голямата част от витамините, които се предлагат, са синтетични, а не са с естествен произход? Синтетични означава, че са произведени в лаборатория, при много висока температура и съдържат химически съединения, които не съществуват свободно в природата. В синтетичните витамини често се включват извлечени от нефт химически, производни на въглищата съставки, никотин и др. Те не са естествени за човешкия организъм и имаенно за това тялото ни не може да ги разпознае. Човешкото тяло е „програмирана машина” и знае от какви и колко точно витамини се нуждае и се освобождава от тези, които са му излишни. Това е процес, известен като “избирателно усвояване”.
Мое лично проучване в медицинаска лаборатория ми помогна да осъзная факта, че човешкият организъм е интелигентен и свързан с природата и е създаден да бъде в симбиоза с естествените източници на енергия. Той не може да разпознае витамин, направен в лаборатория, въпреки че химическата му формала е същата като на естествения. Изследванията сочат, че естествените витамини, за разлика от синтетичните, се усвояват напълно от човешкия организъм.
А замисляли ли сте се, защо така, неизбежно натрупваме излишни килограми и въпреки това имаме недостиг на голям брой жизненоважни витамини, минерали и есенциални мастни киселини, което води до редица заболявания? Хем сме дебели, хем недохранени и без енергия. Това не е естественото ни състояние!
Асоциацията на потребителите на органични продукти специално предупреждава за опасността от употребата на синтетични витамини, особено мастноразтворимите, тъй като те могат да се натрупат в мастните тъкани, в мастните депа и черния дроб. Според статистиката над 7% от населението показва чувствителност към тези химически съставки като алергични реакции, умора и изтощение, загуба на памет, депресия и смущения на съня. Вие страдате ли от тези симптоми?
Вече 20 години АкваСорс е на българския пазар с огромен брой доволни клиенти. Уверили се вече във висококачествените суперхрани за клетъчно хранене,нашите клиенти се радват на добро здраве и спестяват огромни средства от лекарства и медицински прегледи. АкваСорс е лидер в компаниите за суперхрани и не прави никакви компромиси за качеството на продуктите. Основа на всеки един продукт е синьо-зеленото водорасло АФА, което естествено вирее в езерото Кламат. Удивително е, колко добре нашето тяло го възприема и подобрява всичките си функции  благодарение на него.  В състава на суперхраните присъстват жизненоважни витамини и минерали също от естествени източници. Всеки продукт е уникален и ние, хората които работим, за да достигнат те до вас, всекидневно ги използваме и сме щастливи, че сме част от тази компания. Може да разберете повече оттук.