Слънце опозиция Плутон в синастрията

Получих обратна връзка, че линкът в предишния имейл не се отварял – и наистина, понеже пренареждах сайта, е станало така.
Затова пък добавих илюстрации към статията, както и публикувах още една нова статия по синастрия – ето я:

Слънце-Марс опозиция в синастрията: нож в сърцето

Позволявам си да включа предишния имейл. но вече с оправен линк. Приятно четене, макар че не е никак приятно да ви се случва такова нещо…

Като приятел/ка на астрологията сигурно се интересуваш и от темата как да разбереш дали си съвместим/а с твоя/та партньор/ка, любим/а или съпруг/а.

Моля те, прочети тази статия – това може да спаси живота ти (ако не е вече късно) и да те предпази от огромната грешка да се свържеш с неподходящ за теб човек!

Слънце опозиция или квадрат Плутон в синастрията

Познаваш хора, които са в трудни връзки? Препрати им този имейл!

На разположение съм за индивидуални консултации по астрология. Те са променили живота на много хора. Сигурен съм, че и на теб мога да бъда много, много полезен!

Астрологични консултации с д-р Петър Найденов

Моля те, ако се интересуваш от лекции по астрология на партньорството, т.е. как да откриеш половинката си и да не си губиш времето с неподходящи връзки, или как да хванеш цаката на това да се разбираш с човека до теб, посети тази страница и отбележи предпочитанията си, за да ти се обадим, когато има съответното събитие. Там можеш да избираш между доста интересни курсове и семинари.

Желая ти всичко най-добро!
Д-р Петър Найденов

Ако не искаш повече информация на тема астрология, {unsubscribe}отпиши се{/unsubscribe} (макар че много ще загубиш).
‘, ”, 1, 1633718758, 1633299971, ”, ”, ”, ”, ‘news’, 1, 153, ”, NULL, 1, 0, ‘oZbU52xO’, NULL, ‘a:3:{s:6:\”action\”;s:4:\”none\”;s:13:\”actionbtntext\”;s:0:\”\”;s:9:\”actionurl\”;s:0:\”\”;}’, 153, ”, ”, ‘a:0:{}’, ”, NULL, NULL, ”, NULL, ”, 1633718733, 153),