Курсове по астрология с д-р Петър Найденов

Всеки модул е двудневен (обикновено събота и неделя) и покрива едно ниво. Накрая на присъствалите се издава сертификат за съответното ниво. След преминаване на всички нива може да се държи изпит и да се получи диплома по астрология.

Курсовете се провеждат в Холистичен център Анхира – София, Дианабад бл.11 вх.А ет.1 ап.1. Цената на всеки модул е 120 лв/човек, а за семейни двойки – 200 лв.

Курсовете могат да се проведат и във вашия град при следните условия:

  • група от минимум 10, максимум 20 души
  • осигурени и платени от курсистите зала за 2 дни и място за нощуване
  • лекторски хонорар 1200 лв. (цената за човек варира според броя курсисти).

Ако желаете да организирате курс по астрология във вашия град или да се включите в такъв, свържете се с Вяра Николова, тел. 0884117463 (или чрез меню Контакти) за да уточните подробностите.

Светът се нуждае от будни, знаещи и можещи астролози, които да помагат на хората да намират пътя си и да успяват в живота без компромис със съвестта си. Този курс ще ви помогне да станете много по-полезни както за себе си, така и за другите, и е въведение към една много ценна и перспективна професия.

Д-р Петър Найденов е лекар-хомеопат, известен като “бащата на българската хомеопатия”. Занимава се с астрология от 1979 г и я преподава от 1990 г. Автор е на оригинален метод за подобряване на здравето и успех в живота – астропсихоенергетика. Ползва астрология в медицинската си практика и в изграждането на своя бизнес, който развива заедно с приятели и съмишленици. Лидер е на Европейската мрежа за здраве и успех “Анхира”, в която участват над 10 000 души от много страни в ЕС.

Ако искате да се запознаете с възможностите за бизнес от къщи в свободното време и да работите в екип с д-р Найденов, моля посетете този сайт!