Абонамент за здраве

Открийте силата на суперхраните и добавките AquaSource!

Всеки от нас иска да се чувства добре, да има енергия и да е здрав. Суперхраните и добавките AquaSource могат да допринесат за това, като поддържат нашето здраве и ни предоставят необходимите витамини и минерали, както и други биологично активни вещества, липсващи в ежедневното ни хранене .

Не съм тук, за да ви убеждавам как да живеете живота си, а по-скоро да ви предложа една възможност. Представлявам Мрежата за здраве и успех „Анхира“, която работи съвместно с AquaSource – водещ производител на суперхрани, хранителни добавки и натурални продукти за грижа за кожата.

Заедно с AquaSource предлагаме възможността да поръчвате продуктите директно от дома си онлайн или потелефона, като ви предоставяме специални отстъпки. Еднократна начална инвестиция от 99 лв. ви отваря вратите към широка гама от продукти на изключително конкурентни цени.

Този абонамент не ви задължава да правите редовни покупки или да продавате продукти. Той просто ви дава възможността да се възползвате от специалните ни предложения.

Обаче, ако имате нужда от повече информация или искате да разберете повече за действията и ползите от продуктите, не се колебайте да се свържете с нас. Ние сме тук, за да помогнем и да отговорим на всички ваши въпроси!

Ако сте човек, който иска да се грижи за своето здраве и форма, то е възможно да сте на правилното място. Абонирайте семейството си за здраве и богатство! Открийте възможностите с Европейската мрежа АНХИРА!

С нашата система, включваща програма за здравословно хранене, предлагаме:

  1. Качествени хранителни добавки: Помагаме ви да подобрите здравето си и да се чувствате с повече енергия.
  2. Специални отстъпки: Абонатите получават 30% отстъпка при покупка на продукти. Поръчайте онлайн или по телефон, улесняваме ви до максимум.
  3. Персонализирани препоръки: Получавате информация за продуктите, които са най-подходящи за вас.
  4. Промоции: Редовни специални предложения и промоции за нашите абонати.
  5. Семинари и обучения: Имате възможност да научите повече за здравословното хранене и участвате в образователни срещи.
  6. Информационен бюлетин: Месечен бюлетин със съвети и информация за здравето.
  7. Споделяне на опит: Имате възможността да споделите своя опит и да помогнете на други да подобрят здравето си.
  8. Общност: Присъединете се към нашата общност и научете повече от съмишленици.
  9. Възможност за допълнителни доходи: Ако желаете, ще ви обясним повече.

Запазете си мястото в областта на здравето и благополучието!

Ако търсите информация или искате да се присъедините към нас, свържете се с нас, за да научите повече и да ви помогнем да станете част от нашата общност. Можете да се включите онлайн самостоятелно от съответните линкове, но е по-добре първо да си поговорите.

ВАЖНО! Поръчайте си заедно с включването и продукта Лесно начало (Start Easy Program), защото само за новите членове на мрежата той е на супер изгодна цена с над 50% отстъпка. Продуктът съдържа водорасли АФА (еликсир за мозъка, имунитет на капсули, слънце на прах, майчиното мляко на земята), два вида пробиотици за възстановяване и балансиране на микрофлората в организма, и шест вида храносмилателни ензими за по-добро усвояване на всички видове храна. Програмата се приема четири седмици и е много полезна за здравето ви.