Следваш ли пътя си? – курс “Прогностичнa астрология “

Здравей!

С голямо удоволствие искаме да те поканим на „Курс по Прогностична астрология – науката да следваш пътя си“

Всеки човек има свой потенциал и специфични заложби, които са му дадени. Но в живота ни за всичко си има време. Когато дойдеш на курса ще научиш:Как да улучим точния момент, кога ще се проявят най-подходящите условия за настъпване на дадено събитие?
Как да сме сигурни кога от какво да се предпазим, кога на какво да наблегнем?
Кои са определящи планети в хороскопа ти, които оказват изключително влияние във всички сфери от живота ти и кога те се активират
Как да преминаваме по-лесно през трудните моменти и как да улавяме мига за благодатните събития.
Желателно е да имате базови познания по астрология – т.е. да знаете какво означава разположението на дадена планета в знаците и домовете, както и да имате понятие за аспекти. След завършването на курса всеки участник ще получи сертификат.

Водещ: д-р Петър Найденов

Дати: 4 и 5 август 2018 г./събота и неделя/
Начален час: 09:00 – 17:00 ч.
Такса за курса: 120 лв.

Място: Център Хармония
ул. Студентска 1А, ет. 2 вдясно, кв. Левски, Варна

КАК ДА СЕ ЗАПИШЕТЕ:
Записването за участие става предварително като се обадите на тел. 0878 198591 и заплатите 50% от сумата. Останалата част се доплаща на място в деня на курса.

Заплащането на капаро (60 лв.) или на цялата такса за курса (120 лв.) се осъществява тук:
https://astro.anhira.com/obuchenie/plateno-obuchenie/plashtane-na-kurs

За допълнителна информация и записване:
Камелия Захариева – 0878 198591
Програмата на курса можеш да намериш тук.
https://www.facebook.com/events/367124033817085/

Д-Р ПЕТЪР НАЙДЕНОВ е с над 35 години опит в астрологията. Хороскопите, които е разглеждал, са хиляди. Прочел е и е изучил десетки книги по астрология. Водещ е на едни от първите курсове по астрология у нас и е създател на групи по астрология в много български градове. Участва като лектор на Европейски конгрес по астрология в Прага, учил е в Астро-психологичния институт в Цюрих, както и задочно при най-добрите световни астролози от Европа и Америка. Един от малкото български астролози, които познават добре влиянието на Хирон и системно са изучавали езотерична астрология. Това, че има висше медицинско образование, че е дипломиран класически хомеопат и първият български специалист по Хомеопатична детокс терапия, че свободно ползва английски, немски и руски език, и че е компютърно грамотен, му позволява да бъде в крак с времето – и да е полезен за хората.

Курсът е подходящ както за напреднали, така и за начинаещи, които имат основните познания по астрология. За повече информация можете да посетите сайта на д-р Петър Найденов: www.astro.anhira.com

Пожелаваме ти успехи в усвояването на астрологията!