Майсторски клас по СИНАСТРИЯ

‘Здравей, {subtag:name|part:first|ucfirst},

“Всички щастливи семейства (връзки) си приличат, но всяко нещастно семейство е нещастно по своему.” – казва Лев Толстой в романа си “Анна Каренина”, обявен за най-великия роман на всички времена. Отношенията между хората са тънко нещо и трябва да се учим да ги разбираме.

Каня те на астрологично пиршество – майсторски клас по синастрия! Престани да се заблуждаваш и разкрий истинската същност и реалните перспективи на връзката с този важен за тебе човек!

Астрологията никога не лъже и може да ти помогне да си изясниш всеки аспект на всяко партньорство, в което участваш – след което ти решаваш доколко то те устройва. В най-добрия случай ще се научиш да си подбираш връзките, а в най-лошия – ще разбереш защо двамата с партньора ти се мъчите и какво да направите, за да избягвате да се наранявате един-друг толкова много (доколкото е възможно).

Можеш да присъстваш или на място, или виртуално чрез Zoom от всяка точка на планетата, стига да имаш достъп до Интернет и компютър (или смартфон) с инсталиран Zoom – от това по-лесно няма!

В хода на обучението ще разглеждаме синастрията на двойки, в които участват курсистите – ако искаш, изпрати на Камелия рождена дата, час и място на раждане за тебе и партньора, а ние ще изберем най-интересните за обсъждане.

Повече информация за курса =>

Ако не остане време за твоята синастрия, след курса ще ти отделя време за индивидуална консултация, при това на половин цена. Много хора са се радвали или плакали на моите консултации, но няма такива, които да са казали, че не им са се отворили очите…

Включи се в Майсторския клас по синастрия!

Моля препрати този имейл на познати, които искат да се научат да оценяват по-правилно отношенията, в които са се включили! Благодаря!

С уважение,
д-р Петър Найденов

Ако не те интересува тази тема, не обръщай внимание на писмото!

Ако изобщо не искаш да получаваш вести от нас,можеш да се отпишеш {unsubscribe}тук{/unsubscribe}.’, ”, 1, 1634077183, 1634075601, ”, ”, ”, ”, ‘news’, 1, 153, ”, NULL, 1, 0, ‘J3GNa2cD’, NULL, ‘a:3:{s:6:\”action\”;s:4:\”none\”;s:13:\”actionbtntext\”;s:0:\”\”;s:9:\”actionurl\”;s:0:\”\”;}’, 153, ”, ”, ‘a:0:{}’, ”, NULL, NULL, ”, NULL, ”, 1634077036, 153),