Книгата “Лечение на псориазис”

Книгата на д-р Джон Пагано “Лечение на псориазис – природната алтернатива дава един изпитан план за лечение на псориазис без лекарства. Изпълнявайте този план и ще се освободите завинаги от това неприятно и загрозяващо заболяване.

Стъпка по стъпка , книгата очертава един прост и логичен план за промяна в начина на живот и хрнене. Колкото повече се опитвате, толкова по-лесно е да спазвате нейните прости и естествени указания.

Нито сте първите, нито последните, които ще се излекуват благодарение на тази книга – тя е преведена на десетки световни езици и се радва на заслужена популярност сред безброй хора, които страдат от псориазис. Впрочем, повечето от тях са вече бивши псориатици, защото са следали съветите в тази книга!

“За 3 месеца имах забележимо подобрение. За 9 месеца напълно се изчистих от обривите. Сега хвърча от радост, защото псориазисът ми е под контрол. Дължа това на Вас и на чудесната Ви книга…” 
За да напише тази книга, д-р Пагано, който е специалист по натуропатия (природна медницина) се позовава на дългогодишния си опит, както и на многобройните и подробни наставления, дадени на болни от псориазис от “Спящия пророк” на Америка – прочутия в цял свят ясновидец и духовен водач Едгар Кейси, живял през първата половина на 20-ти век.

Начинът по който Едгар Кейси е давал информация, е много интересен – той лягал и “заспивал”, т.е. преминавал в друго измерение на съзнанието, което му позволявало да дава изключително ясни и точни отговори на всякакви въпроси – от “как да се излекувам от еди-какво си”, през “Кой е убиецът и къде е оръжието на престъплението”, до “Жив ли е синът ми, който не се върна от фронта” и т.н.

Не по-малко известен е Кейси и с отговорите на някои по-абстрактни въпроси, свързани с потъналия континент Атлантида, с астрологията и други духовни науки,  живота на Исус и много други.

Впрочем, тази безценна книга достига до българския читател именно благодарение на познанството на д-р Петър Найденов с внука на Едгар Кейси. Д-р Чарлз-Томас Кейси, който е психиатър, понастоящем ръководи Фондацията Едгар Кейси и Асоциацията за изследвания и просветление – организации, посветени на популяризирането по цял свят на важните знания, оставени от “Спящия пророк”.

Сега вече нямате извинение да не победите своя псориазис. Само който не е решил, не е успял – а вярваме, че вие още сега решавате, че ви е дошло до гуша…

  • да обяснявате на хората, че вашите обриви не са заразни,
  • да се криете през лятото под дълги ръкави и панталони (а и ръкавици),
  • да ви е неудобно да се съблечете пред любимия човек,
  • да се чешете като крастави и да чистите гадните люспи,
  • да си давате парите за поредните модерни \”лечения\”
  • да слушате от лекари, че \”това не се лекува и от него не се умира\”
  • да се тъпчете с вредни лекарства и да се чудите какви странични ефекти ще получите
  • да се мажете с всякакви боклуци, надявайки се на чудо
  • да се будите сутрин и да не искате да се погледнете в огледалото…

Вместо това, просто поръчайте книгата и започнете да я изучавате и прилагате. Успехът няма да закъснее, особено ако комбинирате нейните съвети с подходящи суперхрани и суплементи.