Курсове

(572, 860, Курсове и семинари, провеждани в Анхира, kursove-i-seminari-provezhdani-v-anhira,

Благодарим ви за интереса към нашите курсове и семинари! Моля, запознайте се с курсовете и семинарите, които предлагаме, и ни оставете име и действителен имейл адрес, за да се свържем с вас, когато предстоят събития!

Астрология

Всички нива на курса по астрология се предлагат онлайн тук за ваше удобство. Когато завършите първо ниво (рождена астрология), вече ще сте понаучили основите на астрологията и ще можете да се включите в някой от следващите присъствени курсове. Ако искате, може да изучавате астрология изцяло онлайн, а след това да се свържете с нас, за да получите частни уроци и да се явите на изпит, за да получите диплома по астрология. Периодично предлагаме астрологични семинари на интересни теми, за които също ще ви уведомяваме тук.

Цветни лекове на Бах

Те включват три нива на обучение и са точно такива, каквито сме преминали в Баховия център във Великобритания. Можете да видите програмата и цените в раздел “Холистичен център” на сайта, както и да прочетете за лекторите – Петър и понякога Вяра. Осигурени са книги и други помагала, както и достъп до специалната ни група във Фейсбук. Първото ниво се предлага и онлайн.

ХДТ (Хомеопатична детокс терапия)

Тези курсове са най-полезни за практикуващи хомеопати, но може да са интересни и за лаици, които се интересуват от метода, защото имат здравослови проблеми. ХДТ се използва за изчистване на енергийно ниво на отрицателни последици, странични и токсични действия на ваксини, лекарства, токсини, електромагнитни влияния и много други. Освен това, в тази част на хомеопатията се изучават някои нови лекарства, направени от телесни субстанции.

Хомеопрофилактика – курс за родители

Това е алтернативен вариант на ваксинациите, който защитава от детски болести и от опасни инфекции. Според д-р Исаак Голден – световно известен специалист и създател на метода – ефективността му е сравнима с или дори по-голяма от тази на ваксинациите, но без техните вредни и опасни нежелани последствия. Д-р Голден е световно известен хомеопат от Австралия, който работи и в други страни, като специално в Куба и Индия е поканен от съответните правителства, за да им помогне да се справят с различни епидемии. На курса се дава точна схема за прием на определени хомеопатични средства, които да помогнат на имунната система да се справи успешно с причинителите на инфекции като морбили, варицела, коклюш, тетанус и т.н.

Зима без антибиотици

В този двучасов семинар ще научите как да повишите имунитета на организма така, че лесно да се справя с баналните вирусни инфекции, настинките и грипа. Методът е подходящ и за възрастни, и за деца, но е особено ценен за родителите, които искат да поддържат здравето на децата си с помощта на естествени методи. Семинарът включва знания за най-често използваните хомеопатични лекарства, за миазмите и тяхното лечение, за суперхрани и хранителни добавки, които са особено важни за имунната система и как да се снабдите с тях.

Приемете изобилието

Изключително важен курс, който разглежда една от най-актуалните теми за всеки човек – как да живее в изобилие. В съвременния свят изобилието включва и парите. При много хора има блокажи на умствено и емоционало ниво, които пречат да се установи правилно отношение към парите и изобилието. Това води до бедност и финансови проблеми. За да живеем добре, първо е необходимо да се осъзнаят и преодолеят тези блокажи, а на тяхно място да се развият определени навици, свързани с привличане на изобилие и пари.

Финансова грамотност

Поредица от семинари, запознаващи с идеите на Робърт Кийосаки – “Богатия татко”. Включват и играта “Потоци пари 101”. Знанията, които получавате на тези семинари, гарантирано ще подобрят шансовете ви за финансова независимост и ще ви помогнат да постигнете много по-голяма степен на финансова свобода.

Мрежов маркетинг

Семинари, водени от успешни професионалисти, които печелят много пари като лидери на големи организации в индустрията на мрежовия маркетинг и активно развиват бизнеса. На тези семинари получавате и знания от най-успешните световни лидери, които се дават на двете най-важни събития – “The Mastermind Event” на Арт Джонак и “Go Pro Recruiting Mastery” на Ерик Уори. Предимството е, че тези знания се предлагат на български език в синтезиран и концентриран вид – така спестявате много време и пари. Присъствието на тези събития в САЩ е скъпо и времеемко, изисква знаене на английски и не гарантира, че всички важни идеи ще ви останат в главите. Но на нашите семинари можете да получите всички най-важни знания, които ще ви помогнат да печелите в пъти повече от своя бизнес.

Как да се запишете

Моля, попълнете своите данни – име, фамилия, имейл адрес. После въведете буквите за защита от спам в съответното поле, а най-накрая поставете отметки срещу събитията, от които се интересувате, и натиснете бутона “Искам информация”.

 {loadposition kursove-anhira}

Вашите данни няма да бъдат използвани за никакви други цели, освен за връзка с вас, когато предлагаме курсове, семинари, книги и промоции, и няма да бъде споделян с никого. Можете да се отпишете по всяко време от линка, който се съдържа във всяко наше писмо, или като се обадите в нашия офис на телефоните, дадени в този сайт.