Здравейте и добре дошли в Холистичен център “Анхира”!

БЕЗПЛАТНО! Искате ли ЗДРАВЕ БЕЗ АНТИБИОТИЦИ?

Научете как да поддържате здравето на всички у дома с натурални суперхрани и здравословни добавки, как да подсилите имунната система, откъде да осигурите имунитет наготово, как да заздравите лигавиците си (естествени бариери против микроби), какви холистични лечебни методи да прилагате вместо антибиотици, кои добавки са особено важни за здравето, кои са “трите кита на здравето” и не на последно място – как да си набавите нужните ви продукти бързо, лесно и с отстъпка. Просто кажете къде да ви пратим линк и ще получите безплатно достъп до цялата тази полезна информация под формата на кратко, ясно и достъпно обяснение, което можете веднага да приложите!

ВЪВЕДЕНИЕ В ХОЛИСТИЧНАТА МЕДИЦИНА е платен уебинар в група във Фейсбук, можете да го гледате, когато ви е удобно.

Искате ли да ви консултираме безплатно?

Предлагаме безплатни консултации на всички, които са отворени към холистични методи за подобряване на здравето, както и към възможности за сътрудничество с нас. Вижте дали отговаряте на следните условия:

  • не сте включени в АкваСорс, но сте любопитни за какво става въпрос и искате да пробвате нещо качествено
  • здравето на децата ви не е в ред и толкова ви е писнало от болести и лекарства, че вече сте дозрели за идеята да опитате нещо, което да подобри имунитета им
  • не сте се консултирали още с нас, но преди да решите да го направите, искате да се запознаем и да прецените дали си струва, без да давате пари
  • искате да поддържате здравето си с холистични методи (хомеопатия, цветя на Бах, природолечение, суперхрани)
  • искате да си направите биорезонансна диагностика и да си съставите програма и диета за подобряване на здравето, пречистване и отслабване
  • искате да си направите хороскоп, но не сте сигурни струва ли си
  • абобирали сте се за нашия бюлетин “Здраве, успех, свобода” оттук
  • запазили сте си час предварително и се явите навреме

Ние прилагаме холистичен, индивидуален подход към всеки, включващ астрология, хомеопатия, цветя на Бах, хомеопатична детокс терапия, хомеопрофилактика, суперхрани и хранителни добавки, биорезонансна диагностика, диета и др. За да сме по-точни, бихме искали да погледнем хороскопа ви – за целта трябва да знаете своя час на раждане. Имайте предвид, че разполагате с 20 минути и затова предварително трябва да сте решили за какво искате да използвате това време – за астрология, за хомеопатия, за диагностика или за балансиране на емоционално ниво.

Запазете си час за безплатна консултация на тел. 0888 540442.

В Кюстендил може да получите безплатни консултации от Анелия Миланова и чрез нея да се запишете за безплатни консултации при д-р Петър Найденов. Телефон за запазване на час в Кюстендил: 0877 110091.

Как протичат безплатните консултации?

Безплатните консултации са с продължителност до 20 мин. Правим и консултации онлайн за хора, които няма как да дойдат лично (например, живеят в чужбина или в далечно населено място). Ще ви разпитаме за проблемите ви, ще обсъдим заедно подходящи методи за подобряване на здравето ви, ще ви кажем какво можем да направим за вас, ще ви предложим подходящи средства, с помощта на които да решите проблемите си. Ако времето стигне, ще ви дадем и програма, включваща хомеопатия, цветя на Бах, суперхрани и добавки. Като се убедите, че това, което предлагаме, е полезно за вас, може да се запишете с предимство за всички наши редовни консултации и да ползвате специални отстъпки при определени условия.

Благодарим ви за интереса и ви желаем здраве, успех, изобилие и свобода! Ще се радваме да станем съмишленици и приятели!

Моля, регистрирайте се в сайта, за да получите достъп до цялата информация в него. Безплатно е и става за секунди. Освен това като регистриран посетител имате право да се включите в нашата партньорска програма.

Абонирайте се за нашия месечен бюлетин „Здраве, успех, свобода”, за да го получавате по и-мейл. Всички абонати получават подарък: е-книгата “Основни принципи на отслабването”!