АкваСорс: енергия, действие, свобода

Добре дошли в Европейската мрежа за здраве и успех АНХИРА!

Ние сме растяща международна общност от независими дистрибутори на AquaSource (без да сме служители в тази компания). В партньорство с AquaSource подобряваме здравето си, помагаме на хората, учим интересни неща, откриваме нови приятели и имаме възможност да печелим пари – от малки допълнителни доходи до хиляди и десетки хиляди евра на месец.

Обикновено хората се включват в AquaSource, за да подобрят здравето си с помощта на суперхраните и добавките. Фирмата предлага здравословни продукти от най-чистите кътчета на планетата, щадящо обработени и с гарантирано качество. Тези продукти са подходящи за всеки, лесни за употреба и с доказани ползи. Когато се убедят колко добре им действат продуктите, много хора започват да ги споделят с познати и печелят допълнителни доходи от клиентски продажби. Това е т.нар. малък бизнес модел.

А какъв е големият бизнес, ще попитате? Той се нарича мрежов маркетинг и представлява изграждане на екип (мрежа, организация) и печелене според оборота му. С AquaSource вашият екип може да включва хора от всички страни на Европейския съюз и Великобритания. Всеки член на мрежата ни има възможност да изгради голяма международна мрежа от клиенти и дистрибутори, и да печели проценти от целия оборот на своята мрежа. И понеже няма ограничения колко души да включите в мрежата си, а всеки член на мрежата ви може да изгражда своя мрежа, от която също печелите, при този бизнес модел доходите могат да бъдат значителни.

Какво означава значителни? Съгласно сайта businessforhome.org, в мрежовия маркетинг средният успешен дистрибутор печели над 5,000 долара месечно, обикновено от 10,000 до 20,000. На този сайт има изброени поименно около 400 души, които печелят повече от един милион долара годишно, и няколко стотин човека, които печелят над 100,000 долара годишно. Все пак имайте предвид, че не всеки топ лидер иска да присъства в публични списъци, а освен това има много дистрибутори от Азия и Африка, които не са включени, така че истинският брой на милионерите в мрежовия маркетинг е няколко хиляди.

Запознайте се с информацията в този раздел и преценете дали тази възможност е за вас. А ние на свой ред гарантираме, че тук ще получите всичката подкрепа и помощ, от които имате нужда, за да изградите успешен бизнес. А ако това не ви привлича особено, винаги може да се включите, за да ползвате отстъпките и промоциите, до които имат достъп само регистрираните дистрибутори. Освен това винаги сте добре дошли на нашите срещи, където можете да научите много неща за здравето и успеха, да общувате с интересни и позитивни хора и да си прекарате интересно и полезно.

При нас няма задължителни месечни покупки, нито някой ще ви кара да продавате продукти. Единственото условие да запазите дистрибуторските си права е да сте си купили поне един продукт през последните 12 месеца. Изгодно е и си заслужава! Уверете се сами…