АкваСорс – мисия, визия, предимства

Здравейте, приятели!
Искате ли да бъдете по-здрави, да общувате с интересни, ентусиазирани и позитивни хора, да откриете сигурен път към успех в живота и финансова свобода, да осъществите мечтите си?
С АкваСорс можете да постигнете всичко това! Само трябва да го поискате…

 

За много хора АкваСорс означава първокачествени продукти, които помагат на нас и хората, които обичаме да бъдем по-здрави, да се чувстваме по-добре и да живеем по-дълго. За други това е възможност за печелене на допълнителни доходи и даже за забогатяване. Трети харесват перспективите да общуват с повече хора, да имат приятели от цял свят и да се развият и усъвършенстват като личности. На четвърти им харесва финансовата стабилност и сигурните доходи, независещи от капризите на икономиката и настроението на шефовете… Както казват някои от нас, с каква друга работа може хем да се забавляваш, хем да печелиш, хем да се радваш на пълна свобода!

Фирма АкваСорс е основана през1994 година от Дейвид Хауъл и Робърт Дейвидсън, водещи английски хомеопати. Офисът в България официално започва работа през 1997 г. През 2000 г АкваСорс се превръща в международен холдинг, чиито акции се продават на борса ОФЕКС в Лондон. У нас АкваСорс е една от най-успешните и социално отговорни компании, основателка и членка на Българската Асоциация за Директни продажби. Изпълнителният директор на АкваСорс за България, г-жа Лиляна Куцарова, е и председател на тази асоциация, и защитава и представлява интересите на бизнеса ни в Европейския съюз.

 

Предимствата на АкваСорс като надежден бизнес партньор са много. С нашата надеждна и стабилна компания можете да изградите успешен бизнес, който да ви осигури финансово за цял живот. За нас, българите, АкваСорс предлага наистина уникалната възможност да развиваме легално и без никакъв риск успешен бизнес в Европейския съюз и да създаваме свои мрежи в големите и богати държави на стария континент. Очакват ви милиони хора, полето за действие е необятно и перспективите са наистина зашеметяващи! Никой не може да ви спре, ако твърдо сте решили да успеете!

Фирмата не само редовно изплаща чекове на дистрибуторите, но също ги осигурява здравно и пенсионно, освен това дава разнообразни бонуси и награди – автомобили, промоции и пътешествия по света.

При стартиране на вашия бизнес можете да разчитате на компетентната подкрепа от опитни специалисти. Лидерите на мрежата ни постоянно създават инициативи, подпомагащи Вашия успех, като Здраве за жената, Зима без антибиотици, Справяне със стреса и др.

Разполагате с първокласни помагала за бизнеса – каталози, книги, листовки и уеб-сайтове. Лесно ще усвоите нужните умения, като участвате редовно в обученията и семинарите ни по мрежов маркетинг.

А най-важното е, че повечето хора, които опитат продуктите с марка АкваСорс, решават да ги ползват редовно. Разбира се, за вас това означава повече доволни клиенти и съответно по-високи доходи. И това е напълно естествено, защото продуктите на АкваСорс са с превъзходно качество и наистина ни помагат да бъдем по-здрави и силни, да се чувстваме по-добре и да изглеждаме по-млади и по-красиви. Нека накратко ги представим.

 

АкваСорс е една от водещите европейски фирми, посветени на доброто здраве. Едва ли има друга фирма, която да предлага толкова богат набор от суперхрани с такова високо качество.

Суперхраните АкваСорс са изпълнени с живот и богати на ценни хранителни вещества природни храни с мощен диетичен и целебен потенциал. Те са пълноценен източник на протеини, витамини, минерали, ензими, антиоксиданти и други незаменими, жизнено важни съставки.

Суперхраните АкваСорс тонизират, енергизират, пречистват и регенерират всички клетки на тялото ни, активират имунната ни система, помагат ни да се справяме с умората, стреса, болестите и остаряването.

 

Хранителните добавки АкваСорс, наричани още суплементи, са насочени към укрепване на различни наши органи и функции, и към решаване на конкретни здравословни проблеми. Те са удобен, лесен и проверен начин да подобрим здравето си. Ползват се без лекарска консултация и са съвместими с всички видове лечение. Някои са най-полезни за мозъка и нервната система, други – за сърдечно-съдовата, за ендокринната, за пикочно-половата система, за храносмилането, черния дроб, костите, мускулите и ставите, и т.н.

 

Всеки знае, че здравето зависи от начина на хранене и условията на живот. За съжаление, всички ние сме изложени на редица вредни вещества, които постъпват в нашия организъм с храната, водата, въздуха, лекарствата, битовата химия, козметиката и парфюмерията. Тези вещества, наречени токсини, се натрупват в тъканите и подкопават здравето ни. Като следствие от интоксикацията с тях се появяват различни симптоми и болести, чрез които тялото започва да крещи: ДЕТОКСИКАЦИЯ! ДЕТОКСИКАЦИЯ!!!

Непременно трябва периодично да пречистваме тялото си от токсините и да поддържаме вътрешната си хигиена, ако се стремим към истинско здраве и дълголетие. С помощта на специалните програми на АкваСорс това е лесно, удобно и приятно – и най-важното, резултатите са винаги отлични!

 

АкваСорс предлага специална серия продукти за укрепване на имунната система. С тяхна помощ вие и децата ви ще можете да се справяте с вирусите и другите инфекции много по-бързо и по-лесно, при това без антибиотици.

Разполагаме и с продукти, предназначени за това да запазим доброто си здраве и да забавим стареенето.

Можете да се възползвате също така и от уникалната ни козметика НечърълБиинг. Основната концепция на тази козметична серия е „Чиста кожа, чисто тяло”. Освен че се грижи за кожата, тя е полезна и за здравето ни като цяло, защото е 100% натурална и за разлика от повечето други козметични продукти не съдържа нито вредни парабени, нито каквито и да било други токсични или канцерогенни съставки.

 

Най-успешната структура в АкваСорс е Европейската уелнес-мрежа„Анхира”. При нас можете да разчитате на подкрепата на най-добрия екип от опитни лидери. Те ви помагат да развивате бизнеса си и винаги са до вас. Разполагате с най-добрите книги и помагала по мрежов маркетинг, придобивате финансова грамотност, получавате задълбочени познания за полезното въздействие на продуктите АкваСорс върху човешкото здраве, разбирате големите перспективи пред уелнес-индустрията. Като участвате в семинари и обучения, организирани от фирмата и от лидерите в мрежата, ставате все по-компетентни в бизнеса и все по-уверени в себе си.

Много от нас вече успяват с АкваСорс  – можете и Вие! При нас няма дискриминация и няма таван за развитието, доходите и успехите ви. Не е важно откъде сте, на колко сте години, какъв пол сте и какво сте учили. От вас се искат само желание, учене и работа.