Мигновените храни – Слънчева енергия и Клетъчна енергия

Какво е Instant Nutrition (Мигновени храни)

Лесно разграждаща се прахообразна храна с мигновено действие. Този метод на хранене е популярен от 10 години на пазара. Разработени са различни хранителни продукти, които се предлагат в повече от 20 държави и се консумират от хиляди потребители.

АкваСорс е единствената фирма на българския пазар, която предлага храни и хранителни добавки на основата на синьо-зелени водорасли с други натурални добавки на принципа Instant Nutrition (Мигновена храна)

Предимства на мигновените храни:

 • голяма ефикасност;
 • моментален ефект – Мигновената храна се усвоява за секунди;
 • икономичност – необходими са по-малки количества мигновени храни, отколкото тези, в капсули.

Ако сте ползвали продукти АquaSource на капсули, то сега можете да намалите до 80% количеството на дозата, която приемате. Това се налага, защото съставките на Instant Nutrition се абсорбират чрез устната тъкан в тялото (кръвния поток), а не чрез храносмилателната система.
За максимално действие на продукта е необходимо да поставите пудрата под езика и да задържите за около минута, докато се разтвори напълно.

Sun Power – Слънчева Енергия

Мигновената храна “Слънчева Енергия” е разработена въз основа на формулата на продукта “Зелена Енергия” и е обогатена с естествено изсушени зеленчуци и витамин С. Съдържа водорасли АФА и Спирулина (при усвояване те не се нуждаят от енергиен и ензимен разход), органична люцерна и други полезни растителни съставки в безглутенова основа от оризово брашно с добавен витамин С.

АquaSource водорасли – пълноценна протеинова храна с уникален аминокиселинен профил.
Хавайска спирулина – друг вид синьо-зелени водорасли, съдържащи богата гама хранителни вещества и особено много гама-линоленова киселина, която е известна с имуностимулиращите си свойства.
Органична люцерна – стимулира апетита и регулира храносмилателния процес, повишава жизнеността и издръжливостта, подобрява настроението и самочувствието.
Продуктът не съдържа добавена фруктоза или захароза и никакви изкуствени подсладители.

Sun Power не се гълта, а се държи в устата до разтопяване. Усвоява се за секунди и преминава направо в кръвта. Заобикалянето на стомаха, червата и черния дроб ускорява ефекта и дава възможност да се постигнат добри резултати с много по-малки дози.

Ползи от Слънчевата енергия

 • Sun Power помага на тези, които имат неотложна работа, а не им стигат силите. Влива енергия и дава възможност да се издържи по-дълго без сън и почивка при физическо и нервно-психическо натоварване. Ободрява по-добре от кафето, но без неговите странични действия.
 • Sun Power активира имунитета и пресича започващи настинки и остри вирусни и бактериални инфекции. Отразява се много добре на общото състояние, а ако болестта е напреднала, помага за бързо възстановяване.
 • Незаменим е когато храносмилането не е в ред, а пък човек незабавно се нуждае от сили – в хода на раждането, след хирургични операции, при разстройство, липса на апетит, висока температура и т.н. Много добре се отразява при постене, лечебно гладуване и диети за отслабване.
 • Sun Power действа бързо. Няма противопоказания и странични действия. Подходящ е за възрастни и деца над 1-2 годишна възраст (които могат да задържат тази храна в устата си). При капризни деца да се дава в съвсем малки дози, за да не се разсипе.

Sun Power е удобен за употреба и лесно се дозира с приложената мерителна лъжичка. Приема се 2х1 м.л. на ден, при нужда по 1 м.л. на всеки 30-60 мин. Не може да се предозира и е напълно безопасен за употреба и от деца.

Сеll Роwer – Клетъчна Енергия

Съдържа Коензим Q10 в безглутенова основа от оризово брашно и витамин С с добавени водорасли АФА и изсушени зеленчуци (цвекло, моркови, аспержи и спанак). Има приятен портокалов аромат. Не съдържа добавени захари или изкуствени подсладители.

АquaSourсе водораслите заедно с цвеклото, морковите, аспержите и спанака са източник на всички необходими ресурси за клетките – витамини, минерали, протеини и ензими. Коензим Q10 укрепва имунната система, дава повече енергия и естествено подмладява организма. Витамин С предизвиква обилно отделяне на слюнка и променя нейното рН така, че да улесни пълното усвояване на продукта.

Препоръчваната дневна доза е 2х1 мерителна лъжичка, което осигурява 20-25 мг Коензим Q10, но това количество е само ориентировъчно и при нужда трябва да се повиши.

Ползи от Сеll Роwer:

 • Инстантната форма на Коензим Q10 е с мигновен ефект – предимно върху сърцето, мускулната сила, работоспособността и потентността. Продуктът много бързо зарежда с енергия, тъй като се усвоява мигновено под езика и само след няколко секунди активните съставки са на разположение на клетките. Ето защо той е най-подходящ в случаи, когато бързината на ефекта е от значение.
 • При този вид приемане (инстантна форма под езика) пътят е уста => сърце => клетки на тялото. Ако се гълта на капсули, пътят е уста => стомах => черва => черен дроб => сърце => клетки на тялото, и ефектът е по-бавен и са нужни по-големи количества, защото по пътя всички органи си взимат за себе си.
 • При спорт, туризъм и състезания Сеll Роwer осигурява бърз прилив на сили – а защо не и златен медал!
 • При грип и настинки (заедно със Sun Power) дава бърз подтик на имунната система да се справи с микробите.
 • Да не забравяме колко важен е Коензим Q10 за сърцето. Честото приемане на Сеll Роwer (през 1-2 мин.) при инфаркт на миокарда може да спаси живота!
 • При раждане предпазва матката от изтощаване и дава сили на родилката (а защо не и на акушерите).
 • Преди и след операции подкрепя сърцето и имунната система и намалява риска от усложнения.
 • Преди секс увеличава потентността на мъжете.

От друга страна, ако се търси ефект върху черния дроб, за предпочитане е да се приема Коензим Q10 с хром през устата на капсули в комбинация с ЕМК.

Повече за CoQ10 четете в книгата “Зелените лъчи на Светлината”.