Д-р Петър Найденов, BFRP

Д-р Петър Найденов, BFRP, е регистриран специалист по лечение с цветните лекове на д-р Бах. Ако търсите специализирана помощ, тъй като имате нужда от емоционално балансиране, преживели сте емоционални стресове или имате психо-емоционални проблеми, които вече се проявяват и на физическо ниво под формата на различни заболявания, значи сте на точното място! Можете да ми се доверите, защото съм завършил пълен курс на обучение към Център “Д-р Едуард Бах”, Обединено кралство (Bach Centre – UK) и съм официално регистриран към Международния регистър на Баховия център.

Помагам на хората да постигат емоционален баланс и физическо здраве, да живеят в хармония с душата си и да следват своето висше предназначение. За тази цел работя холистично (цялостно) като съчетавам различни холистични методи;

  • Лекове на д-р Бах, приготвени от цветове на растения
  • Суперхрани и хранителни добавки от АкваСорс
  • Астрологични консултации на професионално ниво
  • Класическа хомеопатия (д-р Петър е дипломиран хомеопат с голям опит, основоположник на метода у нас)
  • Хомеопатична детокс терапия (ХДТ е въведена у нас от д-р Петър)
  • Хомеопрофилактика (д-р Петър е изучавал ХП при Dr. Isaac Golden, най-добрия специалист в света
  • Квантова диагностика на най-важните аспекти на здравето
  • Съвети за здравословно хранене и начин на живот

Вече съм одобрен за участие в курса за сертифицирани преподаватели, за да може официално да обучавам специалисти в България и по света (трябваше да съм го завършил, но поради пандемията се отлага вече на три пъти, очаквам да се състои през пролетта на 2022 г). Предприемам тази стъпка, тъй като официалното обучение досега се провежда само в чужбина, което го прави доста скъпо удоволствие, при това изискващо добро владеене на английски език. Когато стана регистириан преподавател на метода, това ще даде възможност на желаещите да се обучават на място в България, на български език, което ще им спести много пари и усилия.

Каня ви да си направите индивидуална консултация при мен. Ще ви помогна да разберете и почувствате по-добре себе си, ще ви приготвя комбинация от цветни лекове, които отговарят най-точно на състоянието ви в момента, и ще ви подкрепя в търсенето на по-добър емоционален баланс. Това би било много полезно за вашето здраве, за отношенията ви с хората около вас и за успеха ви в живота.

Ето и дипломата ми от Баховия център в Англия: